SNS: “Kravama su sekli rogove da bi ušle u boksove, upropastili su PKB…”

0
Logo

(Beta) – Šef odborničke grupe Srpske naprede stranke (SNS) u Beogradu Aleksandar Mirković izjavio je da je “licemerje” predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa, današnjom konferencijom za novinare ispred PKB, “dobilo novi oblik”.

Dodao je da je Djilas tu kompaniju “ciljano upropastio” kao nekadašnji gradonačelnik.

“Dan danas se prepričava kako su zbog nestručnosti i želje da se i na PКB-u obogate, morali kravama da seku rogove, jer nisu mogle da udju u boksove. Sve to je samo pokazatelj šablona koji je Djilas koristio dok je bio na vlasti po sistemu ‘baš me briga, samo da zaradim'”, rekao je Mirković, u pisanoj izjavi.

On je naveo da Djilas i “ostaci režima Demokratske stranke (DS) moraju shvatiti da ih na vlast neće dovesti ulica, nasilje, niti stranci”, već će “Aleksandar Vučić i SNS još jednom ubedljivo pobediti, jer gradjani sve jasno vide i znaju kome veruju”.

Diljas je, ranije, ispred upravne zgrade Al Dahre, vlasnika PKB-a, rekao da je taj kombinat prodat u “bescenje” i da će opozicija pozvati gradjane na protest ukoliko ne dodje do poboljšanja izbornih uslova u Srbiji.