Snarky Puppy ponovo u Beogradu

0
Foto Promo

Musicology Sessions i ove godine dovodi svetski poznate umetnike. Nakon rasprodatih koncerata belgijskog sastava, Hooverphonic, i gostovanja italijanske pop legende raskošnog vokala, Maria Biondija, stiže nam svetski poznati kolektiv Snarky Puppy, koji su tokom svoje dosadašnje karijere osvojili četiri Gremi priznanja.

Završetak letnje sezone Musicology serijala rezervisan je za legende hiphop-a Arrested Development 1. septembra na Kalemegdanu.

Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat nagrada, stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta i više od 19 članova benda koji su se rotirali skoro deceniju i po, činilo se da je Snarky Puppy spreman da malo
uspori i uživa u vožnji. Ali nakon svog poslednjeg, Live At The Royal Albert Hall, albuma koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja.


U stvari, Snarky Puppy je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio. Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima: sopstvenoj izdavačkoj kući, saradnji sa raznolikim spektrom umetnika, prilike za predstavljanje u manje
razvijenim zemljama, sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte snimanja.


Kroz sve što se dešavalo na planetarnom nivou, Snarky Puppy nastavlja da gleda napred. Dok pišemo vest o njihovom koncertu, snima se njihov 14. album, Empire Central, bezrezervnoljubavno pismo Dalasu, mestu gde je sve počelo 2004. godine, a upravo na Kalemegdanu čućemo premijerno pesme sa albuma.

Ulaznice su dostupne online ili na prodajnim mestima tickets.rs. Nabavite svoje karte na vreme i vidimo se na Kališu 3. jula!
Ulaznice: https://new.tickets.rs/event/snarky_puppy_176