“Slavili smo Novi Zeland, sarađivali u Zvezdi. Jedan od najvećih stručnjaka srpskog fudbala”: Mitar Mrkela se oprostio od Milana Kosanovića…

0
Printscreen/YouTube/Nebojša Petrović

(Beta) – Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je danas da ga je pogodila vest o smrti Milana Kosanovića i naveo da će nekadašnji član stručnog štaba crveno-belih zauvek biti u njegovom srcu.

“Izuzetno me je pogodila vest da je Milan Kosanović preminuo. On je, pre svega, bio moj prijatelj i uvek rado viđen gost na našem stadionu”,

Sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Milan Kosanović preminuo je danas u 50. godini od posledica izazvanih koronavirusom.

“Imali smo fenomenalan odnos prvo u FSS, gde smo tri godine sjajno sarađivali i zajedno slavili titulu šampiona sveta reprezentacije do 20 godina, a potom se ta kooperacija nastavila i u Crvenoj zvezdi”, rekao je Mrkela.

“Kažem, osim profesionalne saradnje, on je bio i moj prijatelj i neko koga ću večno pamtiti. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu i rado ću se prisećati naših razgovora o svim životnim temama. Naravno, najviše smo voleli da pričamo o fudbalu”, dodao je on.

Mrkela je istakao da je Kosanović obeležio jedan sjajan period u Crvenoj zvezdi i bio deo mnogih uspeha.

“Sigurno će ga svi navijači večno pamtiti kao jednog od najvećih stručnjaka koje je srpski fudbal imao. I ovom prilikom želim da uputim saučešće porodici Kosanović. Biće večno u našim srcima”, zaključio je Mrkela.