“Šjor Ivo Sanader, prilažem vašu fotku – mali pokisli jado u tramvaju…”: Kako je Dario Juričan odgovorio na Sanaderove izjave da je bio bogat i pre devedesetih

0
Profimedia

Aktivista i reditelj Dario Juričan, inače posvećen raskrinkavanju poslova zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i s njim povezanih gradskih i nacionalnih dužnosnika, odvojio je malo vremena i za Ivu Sanadera, piše Telegram.

Bivši premijer je na jučerašnjem ročištu satima obrazlagao odakle mu veliko bogatstvo zbog kojeg je i završio pred sudom. On je rekao i da je bio bogat i pre nego što se politički aktivirao, da je od posla u austrijskoj kompaniji Mayer Press zaradio 600.000 eura i da je u to vreme vozio Mercedes.

A onda je Juričan objavio zanimljiv sadržaj na svom Fejsbuk profilu.

Njegovu objavu prenosimo bez redakcijskih izmena (sa razlogom, zabavićete se).

“Šjor Ivo Sanader,
neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo, jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo jedan zagrebački genije, ali evo koristim priliku da vam se kratko javim.
Primjetio sam da imate problema sa sjećanjem, pa dozvolite da vam pomognem.
Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura.
Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.
Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.
Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.
Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače.”

Dario Juričan, gradonačelnik svemira
(autor fotografije: Pero Kvesić)

Šjor Ivo Sanader,neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo, jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo…

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Среда, 12. фебруар 2020.