Pevačica Šinejd O’Konor tvrdi da je pokojni pevač Princ jednom prilikom pokušao da je prebije, tokom, kako je navela, „zastrašujućeg incidenta koji se dogodio u njegovoj kući“.

O’Konor (52) je rekla da je pevač u jednom trenutku postao nasilan i da je odlučila da se brani, prenosi britanski „Metro“.

Šinejd, koja je 1990. godine snimila hit pesmu „Nothing Compares 2 U“, navela je da ju je Princ jurio po kući i da ga je ona „pljunula“ i da je kada se zbunio, uspela da pobegne, prenosi B92.

Bežeći od Princa, kako je ispričala, zakucala je na prva vrata na koja je naišla, jer je pevač seo u atomobil i navodno pojurio za njom.

„Sreli smo se jednom ali to se nije najbolje završilo. Završilo se tako što je on pokušao da me bije, a ja sam se branila. Bilo je to zastrašujuće iskustvo“, rekla je ona tokom intervjua za „Dobro jutro Britanijo“.

„Pozvao me je jedne večeri u svoju kuću u Los Anđelesu i bez razmišljanja sam otišla. Želeo je da budem njegov štićenik, jer sam tada tek snimila pesmu (Nothing compares 2 U) i tada mi je rekao da ne smem da psujem u intervjuima. Irci sve vreme psuju i ja sam mu rekla gde može da ide. Opsovala sam ga“, rekla je ona i nastavila:

„Tada je otišao na sprat i vratio se jastukom u kojem se videlo da se nalazi nešto čvrsto. Počeo je da me juri. Istrčala sam iz kuće kada me je pojurio kolima“, objasnila je pevačica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.