Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da je deo opozicije koja će bojktovati izbore sigurna da će građani prilikom narednih izbora ostati kod kuća, a da oni koji budu bili primorani da zaokruže, neće značajnije uticati na rezultate.

Stefanović je na TV N1 rekao da će dijalog doći nakon bojkota i da će biti i sa vlastima i sa međunarodnom zajednicom, preneo je Danas.

„Da imamo devet meseci za fer izbore, punu kontrolu javnih preduzeća, tehničku vladu, potrebne su nam garancije da će to biti sporvedeno“, objasnio je Stefanović.

„Komuniciramo s EU, naše odbijanje nije da nećemo s njima da razgovaramo, na FPN nije bilo dijaloga“, ocenio je on i predočio da se hapse uzbunjivači i politički protivnici.

„Zemlja počiva na siromaštvu i korupciji, iluzorno je pričati o tome da imamo izbore“, rekao je Stefanović, ukazujući da „mi imamo biranje kad vas gazda uhvati za uvo i vodi“.

Komentara

  1. Skorpion47
    18. oktobra 2019. 12:40

    Gledao sam Borka sinoć na N1. Kao da se na buvljoj pijaci svađa sa nekim. Strašno! Mislim da Šovljanskom ništa nije bilo jasno, a tek Čedi!

  2. kriticar
    21. oktobra 2019. 13:25

    Samo da pitam, zna li Borko zasto je u Sloveniji Janseva stranka izgubila vlast? - Zna li Borko da je Pahor bivsi komunista koji je preimenovao stranku ali nije promenio ideologiju. Slovenija je odavno clanica EU ali u njoj jos uvek glavnu rec vode komunisti presvuceni u demokrate. Narod u Srbiji ima dobro pamcenje Borko, ne mozete vi toboznji intelektualci i politicari prevariti narod. Nazivali ste taj narod djubretom, unistavate ono sto je taj isti narod gradio a onda ocekujete da vas taj narod bira. Kad te narod jednom pregazi, vise nema povratka na vlast, ucite iz proslosti i na greskama svi koji mislite da je srpski seljak i srpski radnik naivan, glup i zaboravan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.