Shoppster TV danas počeo sa emitovanjem

  0

  Shoppster TV, posvećen kupovini iz udobnosti doma 24h dnevno, od danas je dostupan samo na SBB digitalnim platformama, EON i Total TV, kao i na NetTV Plus za gledaoce u dijaspori. Pokretanjem TV kanala, Shoppster postaje prva integrisana online i TV prodavnica u Srbiji.

  Shoppster je prvi koncept ove vrste kod nas, koji povezuje online platformu shoppster.com i TV prodavnicu uz prezentaciju proizvoda na kanalu Shoppster, nudeći udobnu, jednostavnu, efikasnu i sigurnu kupovinu bilo gde i bilo kada.

  Poznata TV lica među kojima su Irena Stojanović, Sanja Radan i Miloš Maksimović, glumica Lena Bogdanović, internet zvezde, Dario i Goca iz Stubera i gejmeri Miloš Sa1na Šainović, Aleksa Ljuba Šurlan i Minja Kefer, kroz kratke, kvalitetne i sadržajne televizijske formate probaju proizvode za vas. Pored njih, gledaocima bogatu Shoppster ponudu predstavljaju i nova TV lica, Tamara Stančev i Nikola Slijepčević, što će kupcima pružiti osećaj odlaska u šoping centar iz udobnosti doma.

  Shoppster nudi preko 40 hiljada proizvoda u 22 kategorije (elektronika, bašta i alati, moda, dečija oprema, sve za dom i sl.), preko 400 brendova, među kojima su Bosch, Samsung, Nespresso, Metalac, Lenovo, Gorenje, P.S Fashion, Lego, Mattel, Pampers, ekskluzivno dostupni proizvodi Shoppster robne marke koji pružaju kvalitetna rešenja za jednostavniji životi linija “Praktična žena”, kreirana u saradnji sa TV voditeljkom Natašom Pavlović. Ponuda proizvoda, koja se stalno širi, prilagođena je za svačiji džep, po nižim cenama uz redovne mesečne akcije.  

  Proizvođačima, kao i velikim i malim dobavljačima, Shoppster nudi mogućnost da njihov proizvod 24h online vidi i potencijalno kupi više od 2 miliona ljudi, što potvrđuje da je Shoppster pravo mesto za dodatnu prodaju.

  Pored online usluge, Shoppster nudi mogućnost naručivanja putem telefona pozivom na broj 011 45 45 400 za korisnike u Srbiji, a bržu i jednostavniju kupovinu omogućavaju i praćenje pošiljke, besplatna dostava za ekskluzivne Shoppster proizvode, isporuka do praga i preko praga, kao i preuzimanje pošiljke na „paketomatima” kurirske službe D express na 30 lokacija u Beogradu. Gledaoci Shoppster TV na NetTV Plus, sve proizvode mogu poručiti online na shoppster.com sa isporukom u Srbiji.

  Shoppster.com vremenom postaje pouzdan asistent u online kupovini, jer prati interesovanja korisnika, a potom i preporučuje proizvode.

  Posetite najveći virtuelni šoping centar u regionu na Shoppster TV, koji možete pratiti na poziciji 8 na EON i Total TV, odnosno 9 na D3 platformi i odaberite najkvalitetnije proizvode sa shoppster.com po odličnim cenama.