Shoppster.com pokrenuo program lojalnosti

  0

  Najveća online i TV prodavnica u regionu shoppster.com nastavlja da donosi pogodnosti i neverovatne cene prilikom svake kupovine. Shoppster pokreće svoj program lojalnosti Shoppster Smart, u koji se ulazi i bez prethodne kupovine, ali koji sve tvoje kupovine nagrađuje.

  Shoppster Smart ima tri nivoa nagrađivanja: Smart, Smart Plus i Smart Connect. Što više kupuješ, bliži si sledećem nivou koji sa sobom donosi nove pogodnosti. Na poslednjem nivou – Smart Connect, SBB i Net TV korisnici dobijaju najveće pogodnosti.

  U prvi nivo – Smart, možete odmah da uđete. Sve što je potrebno, da biste već danas kupovali po Smart cenama, jeste registracija na sajtu shoppster.com. Odmah posle registracije ulazite u prvi nivo programa, gde vas svakog meseca očekuje 10 do 40% popusta na više od 50 posebno izabranih proizvoda.

  Kada počnete da kupujete, sve vaše kupovine se sabiraju i – što više kupujete, više i dobijate. Zato, kad uđete u drugi nivo programa – Smart Plus, dobijate još više pogodnosti – kupon kodove s popustom na dodatni asortiman proizvoda, koji će vam redovno stizati na mejl.

  Treći i, ujedno, najviši nivo ovog programa lojalnosti je Smart Connect i u njemu su najbolje ponude. U Smart Connect nivo ulaze samo SBB i NetTV Plus korisnici. Potrebno je da se registrujete na shoppster.com preko svog Moj SBB ili NetTV naloga i automatski, pored svih pogodnosti prva dva nivoa, dobijate svakog meseca i dodatnih 50 proizvoda s popustom od 10 do 50%. Putem jednog naloga, popuste mogu da ostvare do tri različita korisnika.