“Šešelj je džuboks koji peva onoliko koliko u njega novčića ubacite…”: Zorana Mihajlović u novom Nedeljniku

1
Foto Vladimir Živojinović za Nedeljnik

Ministarka Zorana Mihajlović je u intervjuu za novi Nedeljnik poručila da se ne plaši radikala koji su je prethodnih dana napadali u parlamentu.

Na podsećanje da su pre nego što je podneo ostavku radikali napali i tadašnjeg ministra finansija Dušana Vujovića i na pitanje da li shvata poruku koja joj se šalje, ona je rekla: “Šta? Da treba da se sklonim?”

“Mene radikali napadaju od kad su ponovo ušli u parlament. Vujović je možda jedanput, dvaput, prolazio kroz ovo kroz šta ja prolazim. Ali ja se njih ne plašim i to ih najviše nervira. Govorim da je njihov predsednik džuboks koji peva onoliko koliko u njega novčića ubacite. I što stalno podsećam na sve što su radikali uradili kad su imali bilo kakvu moć i koliko je Srbiju to mnogo koštalo. I ljudi, i suza, i žena, i ekonomije, i svega. I drugo, današnja Srbija nije SRS. To ću uvek da govorim…”

U nedelji u kojoj je uhapšen njen državni sekretar, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture govori ekskluzivno za Nedeljnik o tome ko će se okliznuti na slučaju „Poledica“, koje su njene političke ambicije, zašto misli da se Aleksandar Vučić neće povući iz SNS-a, kakve su promene neophodne vladajućoj partiji, zašto žali za Demokratskom strankom, šta misli o Zvonku Veselinoviću, Milutinu Mrkonjiću, Velji Iliću, Americi, Rusiji, tabloidima…

CEO INTERVJU ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 6. FEBRUARA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU DOSTUPNOM NA NOVINARNICA.NET1 KOMENTAR

Comments are closed.