Serija koja će “izbezumiti i naljutiti roditelje širom sveta”: Diznijeva zvezda u svetu droge i raskalašnosti

1

Za nekoliko dana na kanalu “HBO” počinje emitovanje nove serije “Euforija” u kojoj glavnu ulogu igra Zendaja, zvezda filmova “Spajdermen”, “Povratak kući” i “Veličanstveni šoumen”.

Serija govori o životu adolescenata, onome što ih interesuje, ali i drugoj strani života mladih, o svetu punom droge i raskalašnom životu.

Ono što posebno skreće pažnju jesu izuzetno eksplicitne scene u kojima se vide čak i genitalije.

Reditelj Sem Levinson, sin reditelja Berija Levinsona, rekao je da će “ova serija izbezumiti i naljutiti roditelje širom sveta”.

Levinson, koji je napisao svih osam epizoda, rekao je da je seriju pisao na osnovu ličnog iskustva sa problemima zavisnosti.

Pilot epizoda “Euforije” prikazana je novinarima koji su napisali da je “ovo previše za prvu epizodu, tačnije, previše za svih osam epizoda”.

“Muške genitalije u prvoj epizodi, trideset njih u jednom kadru, jeziva scena kada se glavna junakinja predozira, davljenje…”, samo su neke od stvari koje ćete gledati od 16. juna.

“Ova serija je prikaz koliko je zapravo teško odrastati u današnje vreme”, rekla je Mod Apatou, glumica iz serije.

1 KOMENTAR

  1. a da pokažu stvarna dešavnja koja su mnofo gora nego sve to u seriji. postoje sajtovi gde se kače stvarni video snimci ,sa drogiranim tinejdžerima koji nemaju pojma gde su. takozvani snuff. serija samo pokazuje realnu stvarnost koju mnogi ne žele da vide.

Comments are closed.