Sergej Trifunović odlazi sa čela PSG: “Postoji samo jedan kandidat za to mesto…”

1
Foto: Nedeljnik

(Beta) – Pokret slobodnih građana saopštio je da će jedini kandidat za predsednika tog pokreta biti dosadašnji član Predsedništva Pavle Grbović.

“Na Skupštini PSG, koja je zakazana za 27. septembar, Pavle Grbović će biti jedini kandidat za predsednika pokreta, dok će dosadašnji predsednik PSG Sergej Trifunović biti kandidat za člana Predsedništva”, rečeno je u tom pokretu.

Delegati Skupštine izabraće šest članova Predsedništva, a prihvaćene su kandidature Aleksandra Ilića, Aleksandra Petrovića, Aleksandra Radoičića, Natana Albaharija, Sergeja Trifunovića (svi iz Beograda), Petra Đorđevića iz Leskovca i Siniše Boljanovića iz Novog Sada.

Na Skupštini će biti izabran i Glavni odbor PSG od 15 članova, kao i predsednici Vojvođanskog i Beogradskog odbora, i regionalni predstavnici za Zapadnu, Južnu i Centralnu Srbiju.

“Skupština će biti održana uz poštovanje svih epidemioloških mera, uključujući i pravilo fizičke distance”, rečeno je u PSG.

1 KOMENTAR

  1. Увек треба бити скептичан према изборима где “постоји само један кандидат”. То у ствари и нису избори. А да је овај морао да оде, правилно је, само не за кандидата за члана Председништва, већ једино и искључиво на “даске које живот значе”, одакле је и добауљао.

Comments are closed.