Seavus se širi na evropsko tržište otvaranjem prve kancelarije u Poljskoj

    0

    Seavus, međunarodna softverska i konsultantska kompanija, otvorila je kancelariju u Varšavi, značajno proširujući svoju mrežu i dostupnost svojih usluga na evropskom tržištu. Varšava predstavlja prvu Seavus-ovu kancelariju u Poljskoj, a ukupno šesnaestu, čime je Poljska postala deveta zemlja u kojoj kompanija ima poslovne objekte. Ovim poduhvatom Seavus nastavlja širenje po Evropi, što predstavlja deo naše strategije da nastavimo da rastemo i razvijamo se na globalnom nivou.    

    “Nova kancelarija će doprineti razvoju naših talenata i omogućiće nam da bolje služimo svojim korisnicima. Videli smo kontinuirani razvoj u obimu i upravljanju našeg poslovanja u proteklih nekoliko godina, kako globalno rastemo i širimo svoje industrijske vertikale. Imajući ovo u vidu, odlučili smo da povećamo svoje prisustvo u EU i izgradićemo kancelariju u Varšavi na osnovu naših strateških planova za nastavak rasta”, kaže Dejan Petreski, Operativni Direktor (COO) kompanije Seavus.                                                                                                                                

    Seavus predstavlja vodeću kompaniju za razvoj softvera, osnovanu sa ciljem da kreira i nudi napredna rešenja prilagođena potrebama kompanija i tržišta. Od svog osnivanja ona sprovodi strategiju kontinuiranog rasta i razvoja, stvarajući visokokvalitetna IT rešenja i usluge.