Scenario novih “Ratova zvezda” procurio na eBayu: “Jedan od naših glumaca zaboravio ga je ispod kreveta”

0
Foto: Profimedia

Scenario novog filma”Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera” nakratko se našao u prodaji na eBayu, jer je jedan od glumaca zaboravio papire u hotelu, piše Njujork post.

Ovu vest potvrdio je reditelj filma Džej Džej Abrams gostujući u emisiji “Dobro jutro Amerika”, koji kaže da se zaplet filma čuvao kao najstroža tajna, ali da je zamalo sve propalo. On kaže da je odmah po objavljivanju scenarija na sajtu kupila kompanija Dizni, koja je inače vlasnik Lukasfilma, čime je sprečena katastofa.

“Jedan od naših glumaca, neću reći ko, – želim, ali neću – ostavio je scenario ispod kreveta, a pronašla ga je osoba koja je čistila”, rekao je Abrams u esmisiji “Dobro jutro Amerika” dodajući da je scenario zatim prosleđen drugoj osobi koja je oglasila njegovu prodaju na eBayu, a Dizni je vratio scenario pre nego što prodat nekom trećem.

U filmu “Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera” kao reditelj se vraća Džej Džej Abrams, biće to deveti deo sage i najavljeno je kao veliko finale priče o Skajvokeru koja je započela još 1977. godine. On je već režirao sedmi nastavak, “Ratovi zvezda: Buđenje sile”, a u novom filmu ponovo se u istim ulogama pojavljuju glumci Dejzi Ridli, Oskar Ajzak, Adam Drajver i Džon Bojega.