SBB: Nova akcijska ponuda – EON paketi upola cene prvih 15 meseci

  0

  SBB kompanija saopštila je danas da su EON paketi sa televizijom, internetom i telefonijom u narednih mesec dana dostupni po jedinstvenim, duplo nižim cenama u prvih 15 meseci, za sve one koji još uvek nisu korisnici SBB usluga.

  U želji da korisnicima u Srbiji omogući pristup vrhunskom iskustvu gledanja EON televizije sa najboljim sportskim, zabavnim i najkredibilnijim informativnim programom, super brzinama interneta do 1 Gbps, kao i digitalnoj fiksnoj telefoniji koja je dostupna i na mobilnom telefonu, uz najbolje korisničko iskustvo i podršku u svakom trenutku, SBB kompanija omogućila je svim novim korisnicima svoje najprodavanije EON pakete po najpristupačnijim cenama do sada.

  U narednih mesec dana odaberite neki od EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom i uštedite do 40.000 dinara i kao naš korisnik uživajte u svim pogodnostima našeg programa lojalnosti – Shoppster Smart Connect“, rekla je Ksenija Bulatović, Direktor Sektora za rezidencijalnu prodaju.

  “Srećni smo da već 20 godina našim korisnicima, u sada preko 30 gradova, nudimo sve naše usluge, a nastojimo da proširimo mrežu i omogućimo naše servise u svim gradovima u zemlji“, dodala je ona.

  EON je promenio iskustvo gledanja televizije kod nas i omogućio korisnicima da bilo gde u Srbiji gledaju Nova S, N1, Sport Klub, uživaju u preko 19.000 naslova u Video klubu, vraćaju propušteno do 7 dana unazad, uživaju u EON preporukama i EON Kids prostoru namenjenom samo za decu.

  Verujem da će ova fantastična ponuda, koja je dostupna samo do kraja oktobra, podstaći one koji još uvek nemaju SBB da se uvere u u izuzetnost našeg interneta i telefonije, ali i EON televizije koja je osim u Vašem domu dostupna bilo kada i bilo gde na svim pametnim uređajima”, izjavio je Nikola Perić, Direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima.

  EON paketi dostupni su u Srbiji već tri godine, a zahvaljujući United Grupi EON je dostupan i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, od nedavno u Bugarskoj i uskoro u Grčkoj.