SBB nastavlja saradnju sa Fakultetom organizacionih nauka

  0

  SBB kompanija saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

  Kompanija i Fakultet su na ovaj način produžili dugogodišnju saradnju od koje će najveću korist imati studenti, pre svega kroz gostujuća predavanja, obrazovne programe, zajedničke događaje, istraživačko-razvojne i inovacione, prakse, kao i projekte unapređenja infrastrukture i kvaliteta studija FON-a.

  Memorandum o saradnji su 20. oktobra potpisali Milija Zeković, izvršni direktor SBB kompanije i prof. dr Milija Suknović, v.d. dekana Fakulteta organizacionih nauka.

  Srećni smo zbog produžetka saradnje sa uglednom obrazovnom institucijom, kakav je FON.

  Ponosni smo na to da su njihovi nekadašnji studenti sada članovi našeg Menadžmenta, kao i da među 2.000 naših zaposlenih brojimo izuzetne stručnjake sa ovog fakulteta.  Naša najveća snaga su naši zaposleni i zato nastavljamo da pružamo podršku mladim, vrijednim i obrazovanim ljudima od kojih će jedan broj, u to sam siguran, profesionalno da se ostvari u SBB-u, lideru tehnoloških inovacija”, rekao je Milija Zeković, izvršni direktor SBB kompanije.

  SBB kompanija i Fakultet organizacionih nauka i u budućem periodu aktivno će raditi na razvijanju prilika za studente i obezbeđivanju povoljnih uslova za rad i usavršavanje.

  Fakultet organizacionih nauka prepoznaje kompaniju SBB kao još jednog adekvatnog partnera u realizaciji razvojnih aktivnosti koje studentima ovog Fakulteta pružaju priliku da pored formalnog obrazovanja kontinuirano rade na ličnom razvoju i time obezbjeđuju konkurentniji status na tržištu rada, što dokazuje i veliki broj FON-ovih alumni studenata koji sada rade na vodećim pozicijama u ovoj kompaniji”, izjavio je prof. dr Milija Suknović, v.d. dekana Fakulteta organizacionih nauka.

  “Ovom poslovnom saradnjom kompanija SBB još jednom je potvrdila da želi snažne veze sa akademskom zajednicom, kroz promociju zajedničkog sistema vrijednosti u oblasti napredovanja studenata i poslovnih aktivnosti kompanije”, zaključio je on.

  SBB kompanija, proglašena je za omiljeni brend internet provajdera i jednog od najpoželjnijih IT poslodavaca među mladima u Srbiji prema istraživanju agencije Employer Branding i dobitnik je Best Buy sertifikata za najboljeg internet provajdera po izboru milenijalaca.