Savo Milošević o porazu večitog rivala: “Ovo je dobro za nas, za Zvezdu, za srpski fudbal… Da shvatimo neke stvari…”

1
Foto: Profimedia

Trener Partizana Savo Milošević nije likovao posle ubedljivog poraza večitog rivala od Bajerna. Za njega je ovo pokazatelj šire slike problema u kojima se nalazi srpski fudbal.

Pred put u Holandiju na duel petog kola Lige Evrope sa AZ Alkmarom, pitali su ga o dešavanjima na stadionu „Rajko Mitić“.
„Nemam mnogo toga da kažem. To je naša realnost kad se susrećemo sa najvećim evropskim ekipama. Zaista nije lako. Nikad se neću radovati tuđoj nevolji. Ono sinoć je bila teška utakmica po Zvezdu, sam rezultat nije iznenađujuć, niti ga shvatam katastrofalno, možda je za crveno-bele i sve nas dobro što se ovo desilo, da shvatimo neke stvari i ne zatvaramo oči pred problemima. I mi smo se sa sličnim sreli u Mančesteru. Naš fudbal ima dosta problema, a ovakve situacije moramo da koristimo kako ismo izvlačili pouke i u budućnosti bili bolji“, rekao je Savo Milošević, a prenosi Mozzart sport.

„Govorim dobronamerno: nije mi se dopala energija igrača tokom 90 minuta. Gubila je Zvezda dosta utakmica u Ligi šampiona u poslednje dve godine, ali je uvek imala energije malo više od one sinoć. Ne ulazim u razloge. Verovatno je teško konstantno igrati tako zahteven utakmice sa istom energijom“, dodaoje Savo Milošević.

1 KOMENTAR

  1. Skola miljanova ili jos jedan politicar u fudbalu, koji nas ubedjuje da je poraz dobar i da je to najbolje sto je moglo da se desi srpskom fudbalu. Nije Savo tu da popravi ono sto nevalja vec je tu da obezbedi kontinuitet ” igre bez rezultata”.

Comments are closed.