Savo Manojlović: “Cela ta ekipa na vlasti prezire izbeglice, oni nas smatraju nižom vrstom”

2
Fotografija: Igor Pavićević

(Beta) – Direktor kampanje Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je danas da su “profiteri uz koje se nalazio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović devedesetih godina prošlog veka izgubili i ratove i teritorije i ljude”. 

Manojlović je saopštio da Mitrović i “cela ta ekipa na vlasti” prezire izbeglice i njihovo stradanje. 

“Oni nas smatraju nižom vrstom. Mi smo dokaz njihove nesposobnosti i pokazatelj da su se obogatili kao ratni i mirovni profiteri na zgarištima, suzama i kovčezima. Iako dezerteri, imaju izmišljene priče kako su se herojski žrtvovali braneći nikad napadane mostove”, rekao je Manojlović. 

Komentarišući nedavne tvrdnje Željka Mitrovića da su Srbi s Kosova i Metohije izdajnici jer su prodali svoju imovinu Albancima, Manojlović je kazao da njegovi roditelji u Prištini nisu prodali ništa od imovine. 

“Mnogi Srbi su morali da prodaju svoju imovinu i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji da bi preživeli, nakon što su profiteri uz koje se nalazio Mitrović gubili i ratove i teritorije i ljude”, ocenio je on. 

Dodao je da je suština tih napada konstantno skretanje pažnje s brojnih “marifetluka” aktuelne vlasti. 

“Suština tih napada je i da se skrene pažnja s činjenice da Pink i Hepi nemaju zakonskih uslova za nacionalnu frekvenciju i da gospodin Mitrović i dalje nije rekao ko je naručio spot protiv Olivera Ivanovića iako je to javno obećao u emisiji kod Ljubice Gojgić”, naveo je Manojlović.

2 KOMENTARA

  1. Не само Хепи и Пинк, већ и РТС су опасна средства манипулације јавног мнења у рукама човека са опасним намерама. Дијагноза је очиглдна, а терапију преписујем следећу: граћанска непослушност-масовно неплаћање рачуна за електричну енергију док се РТС не скине са рачуна ЕПС-а. Масовно, у скоро милионском броју, како би обесмислили њихове правно судске методе, још док има иоле мислећег света који у овом образовном и медијском систему полако ишчезава.

  2. Ovaj Sava je pravi ekolog.Drzava Srbija treba svake godine na njegov racun da uplacivati iznos predvidjen za autohtone vrste 10.000 dinara kao i za svakog magarca.

Comments are closed.