Gklumica Šarliz Teron rekla je da se ne stidi da priča o o tome kako je njena majka ubila njenog oca u samoodbrani.

Glumica je imala 15 godina kada se to dogodilo. Objasnila je da je bila u sobi sa majkom, kada je njen otac Čarls, koji je bio alkoholičar, došao pijan, sa pištoljem u ruci i počeo da preti njoj i njenoj majci Gerdi, rekla je za NPR.

„Moj otac je bio toliko pijan da nije mogao da hoda kad je ušao u kuću sa pištoljem. Moja mama i ja bile smo u spavaćoj sobi naslonjene na vrata, jer je on pokušavao da uđe. Obe smo bili naslonjeni na vrata iznutra da ga ne bi mogao da uđe. Odstupio je korak unazad i tri puta pucao kroz vrata. Nijedan od tih metaka nas nije pogodio, što je samo čudo. Ubila ga je u samoodbrani kako bi nas spasla“, rekla je Šarliz.

Protiv njene majke nije podignuta optužnica jer je pucala u samoodbrani.

Šarliz Teron je istakla da se ne stidi da govori o nasilju jer smatra da o tome treba da se priča.

„Ne stidim se da govorim o tome jer mislim da što više pričamo o takvim stvarima, više shvatamo da u tome nismo sami. Moja priča je priča o odrastanju sa zavisnikom i onome šta zavisnost uradi osobi“, izjavila je glumica i dodala:

„Moj otac je ceo život bio alkoholičar. Bila je to prilično beznadežna situacija. Naša porodica se nekako zaglavila u svemu tome. A svakodnevna nepredvidivost života sa zavisnikom nije nimalo prijatna i deo je vas do kraja života. Želela bih da se ta noć nije nikad dogodila. Ali, to je, na žalost, ono što se događa kada ne rešavate probleme u korenu“, zaključila je Šarliz Teron.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.