Šapić: “Uvodimo jedan telefonski broj za sve Beograđani gde mogu da se informišu o svim gradskim službama”

0
PrintScreen/YouTube/Aleksandar Šapić

(Beta) – Kandidat vladajuće Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da će uvesti telefonski broj na koji će građani moći da iznesu svoje probleme, postavljaju pitanja, daju predloge i sugestije za apsolutno sve što se tiče grada Beograda.

Šapić je istakao da na opštini Novi Beograd ovakav sistem komunikacije sa građanima postoji već deset godina, kroz opštinski Servisni centar, i dodao da će, ukoliko bude dobio poverenje Beograđana na predstojećim izborima, instistirati na uvođenju istog sistema na nivou grada Beograda.

Kako je naveo, želi da Beograđane oslobodi zvanja svake gradske službe pojedinačno, saopštio je gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS).

“Oni više neće morati da traže važne telefone po novinama ili da se raspituju u čijoj je nadležnosti određeni problem, već će za sve što se tiče Beograda postojati jedan jedinstven broj telefona, preko kojeg će moći da se informišu o svemu što se tiče svih gradskih službi i preduzeća”, rekao je Šapić.