Šapić: “SNS postoji zbog Srbije, ne smemo da menjamo pravac”

0
Foto Nedeljnik

“Srpska napredna stranka postoji zbog Srbije i njenih građana, a ne obratno”, rekao je danas potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić na sastanku Okružnog odbora SNS Pčinjskog okruga u Vranju.

“SNS će biti jača i snažnija ako Srbija bude snažnija”, dodao je on, a prenosi portal Nova.rs.

Šapić je zahvalio prisutnima na sjajnom dočeku punom fascinantne i mladalačke energije posvećenih i vrednih ljudi.

On je dodao da će se truditi da tokom sledećih mesec i po dana obiđe celu Srbiju kako bi se upoznao sa ljudima u mesnim odborima stranke i dao svoj doprinos.

“Zalagaćemo se za sve stvari koje su već istrasirane, ne smemo menjati pravac i nijednog trenutka ne odustajati”, istakao je Šapić.

On je rekao da takođe treba raditi na međusobnom uvažavanju i pružanju nesebične pomoći, čak i onima koji ne glasaju za SNS jer, kako je rekao, na taj način pokazujemo da razumemo sve svoje građane.

Šapić je dodao da narod prepoznaje zalaganje stranke kojoj pripada i to ume da ceni, a poverenje koje je narod ukazao SNS daje veliku odgovornost.

Srpska napredna stranka je postala organizacija koja trasira novi politički pravac i novu ideologiju, što nam daje ogromnu odgovornost da damo sve od sebe i da opravdamo poverenje predsednika Aleksandra Vučića, ali i građana koji nam pružaju ogromnu podršku, istakao je potpredsednik GO SNS.

Šapić je, takođe, dodao da Srbija mora da bude faktor stabilnosti za ovaj deo Evrope, da bude i vojno i ekonomski jaka jer to obezbeđuje mir na ovom prostoru.

Danas su u Vranju na sastanku Okružnog odbora Srpske napredne stranke Pčinjskog okruga učestvovali i predsednik IO SNS Darko Glišić, kao i potpredsednik IO SNS Dragan Stevanović.