Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je povodom incidenta na Savskom keju u kojem je bacio telefon jednog aktiviste, da je je bio maksimalno tolerantan i da nije ni ton povisio, već je reagovao tek kada mu nisu dozvolili da se slobodno kreće.

„Uvek ću braniti svoju kuću, svoju porodicu i prijatelje, jer onaj koji nije spreman da ih brani taj sutra nije spreman da brani ni svoj narod“, izjavio je Šapić, preneo je Beoinfo.

Šapić je rekao da će stati u odbranu svakog ko pripada njegovom narodu i gradu, i ko je na bilo koji način ugrožen, jer to je „pre svega ljudski, hrišćanski, zatim je srpski i na kraju je muški“, prenosi N1.

Šapić je naglasio da je važno da se uvek kaže istina.

Nikada nikog nisam prvi napao i uvek nastojim da se ponašam maksimalno pristojno i civilizovano, rekao je Šapić za TV Informer.

Šapić je apelovao na to da se svaka vrsta političke borbe ne svodi na takve situacije, „jer batina ima dva kraja i kada nekoga napadate morate da budete spremni da će taj neko i da se brani“.

„Naravno da mi koji se nalazimo na odgovornim mestima moramo da imamo mnogo viši prag tolerancije, ja mislim da sam ja to i pokazao, ali za sve postoji granica, a ona je u ovom trenutku bila pređena“, rekao je Šapić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.