Šapić: Nisam ušao u politiku da bih se osećao bitnim i važnim…

2
Foto Nedeljnik

Lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je danas da se neće baviti politikom ako ne može da uradi nešto od čega će koristi imati njegov narod.

“Nisam ušao u politiku da bih se osećao bitan i važan. To su stvari koje sam davno ostavio iza sebe u svom prošlom životu”, rekao je Šapić.

Kako se navodi u saopštenju, Šapić je rekao da se ne bavi politikom da bi bio bitan i važan, već da pokuša da ostavi nešto iza sebe od čega će srpski narod imati koristi.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-436-od-14-maja/
https://www.nstore.rs/product/velika-majska-akcija-pretplata-na-nedeljnik-samo-6-999-dinara-poklon-dve-flase-plavog-vina/

2 KOMENTARA

  1. Kako je licemerno kazati da u politiku ne ulazis iz licnog interesa materijalne prirode, veoma mali broj postenih, casnih ljudi udje u politiku sa zeljom da nesto promeni na bolje, vrlo brzo digne ruke, mane se politike. Svi politicari ulaze da zasednu i obezbede buducnost seni i svojim najblizima. Eto u Jagodini u SUP-u, opstini i ostalim lokalnim optinskim institucijama cim mama odnosno tata ode u penziju na njeno, njegovo mesto dolazi cerka ili sin. Kada bi neko radio analizu zacudio bi se kako se radna mesta nasledjuju.

Comments are closed.