Lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je danas da se neće baviti politikom ako ne može da uradi nešto od čega će koristi imati njegov narod.

„Nisam ušao u politiku da bih se osećao bitan i važan. To su stvari koje sam davno ostavio iza sebe u svom prošlom životu“, rekao je Šapić.

Kako se navodi u saopštenju, Šapić je rekao da se ne bavi politikom da bi bio bitan i važan, već da pokuša da ostavi nešto iza sebe od čega će srpski narod imati koristi.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/velika-majska-akcija-pretplata-na-nedeljnik-samo-6-999-dinara-poklon-dve-flase-plavog-vina/

Komentara

  1. suri
    26. maja 2020. 15:33

    Kako je licemerno kazati da u politiku ne ulazis iz licnog interesa materijalne prirode, veoma mali broj postenih, casnih ljudi udje u politiku sa zeljom da nesto promeni na bolje, vrlo brzo digne ruke, mane se politike. Svi politicari ulaze da zasednu i obezbede buducnost seni i svojim najblizima. Eto u Jagodini u SUP-u, opstini i ostalim lokalnim optinskim institucijama cim mama odnosno tata ode u penziju na njeno, njegovo mesto dolazi cerka ili sin. Kada bi neko radio analizu zacudio bi se kako se radna mesta nasledjuju.

  2. Prle
    26. maja 2020. 21:02

    Ti si bio Šapić veliki sportista, sada si Šojić mali čovek.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.