Šapić: “Dačić često jedno govorio a drugo radio. Videćemo, za sada imamo dobrou saradnju…”

0
(BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC/DS)

(Beta) – Potpredsednik Srpske naredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da očigledno u Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) ima onih koji ne misle kao njen predsednik Ivica Dačić, “ili barem kao što govori, a šta misli pokazaće vreme”.

“Dačić je političar koji je često znao da jedno govori a uradi drugo. Videćemo, mi za sada imamo zaista dobru saradnju”, rekao je Šapić u Parku prijateljstva na beogradskom Ušću posle akcije sadnje stabala povodom 13 godina SNS.

Šapić je to rekao povodom izjave Tome File da postoji mogućnost da SPS sarađuje sa opozicijom, i reagovanja Dačića da “nema nikakve šanse” da ta partija nakon izbora 2022. godine napravi vladu sa bilo kim osim sa SNS.

Kako je još Šapić rekao, predsednik SNS-a Aleksandar Vučić dao je u razgovorima SPS-u sve opcije saradnje, a na njima je da odluče.

“Mi smo spremni da idemo sami, nemamo sa tim problem, verujemo u ono što radimo, gde smo grešili nismo namerno već iz želje da uradimo dobro za našu zemlju. Ko bude spreman da stane iza naše politike dobro je došao”, rekao je Šapić.

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) izjavio je povodom izjave Tome File, da “nema nikakve šanse” da ta partija nakon izbora 2022. godine napravi vladu sa bilo kim osim Srpske napredne stranke (SNS).