Zamenik gradonačelnika i član predsedništva SNS-a Goran Vesić istakao je da će moći blisko da sarađuje sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem ukoliko se Šapić pre ulaska u SNS nauči lepom ponašanju i nauči da su u toj stranci svi jedna porodica i svi sarađuju i sprovode politiku Aleksandra Vučića. On je na taj način odgovorio na opasku lidera SPAS „da ne vidi Vesića u svom timu za Beograd“.

Vesić je naglasio da je na predsedništvu SNS-a glasao za predlog Vučića da SPAS bude deo „naprednjaka“ iz dva razloga.

„Prvo, glasao sam „za“ zato što verujem Vučiću i njegovoj politici. Drugo, to sam učinio zato što smatram da SNS treba da bude otvorena za nove ljude bez obzira na to šta oni radili u prošlosti“, ističe Vesić na TV „Pink“.

Kako kaže, SNS je najveća stranka u novijoj istoriji Srbije još od Narodne radikalne stranke Nikole Pašića.

-SNS na čelu sa Vučićem sprovodi korente društvene i ekonomske reforme za šta nam je potrebna najšira moguća podrška. Zato su svi novi ljudi dobrodošli – objašnjava zamenik gradonačelnika.

Međutim, Vesić, kako kaže, ne može da veruje da je Šapić već počeo da kadrira u SNS-u iako još zvanično nije ušao u stranku.

„Očekujem da se Šapić pre ulaska u SNS nauči lepom ponašanju. Očekujem da nauči da je SNS jedna velika porodica i da u SNS-u postoji samo jedan tim, a to je tim Aleksandra Vučića. U toj timu svi članovi i svi funkcioneri blisko sarađuju i sprovode politiku Aleksandra Vučića“, naglasio je Vesić.

Zato će, kako kaže, moći da sarađuje sa Šapićem ako postane član SNS-a.

„Ja ću moći blisko da sarađujem sa Šapićem ukoliko se, kao što sam rekao, pre ulaska u SNS-u nauči pravilima lepog ponašanja, solidarnosti, timskom radu i sprovođenju politike Aleksandra Vučića. Kada dolazite u neku porodicu onda usvajate pravila njenog ponašanja. SNS ne postoji zbog sebe već zbog Srbije“, naglašava Vesić i dodaje da svi u SNS-u energiju usmeravaju ka protivnicima, a ne ka unutrastranačkim sukobima, preneo je Blic.

Komentara

 1. Bobby
  9. maja 2021. 12:01

  “Prvo, glasao sam “za” zato što verujem Vučiću i njegovoj politici. Drugo, to sam učinio zato što smatram da SNS treba da bude otvorena za nove ljude bez obzira na to šta oni radili u prošlosti”, ističe Vesić na TV “Pink”. Врло интересантан став. Значи за Вељу "невољу" још има наде.

 2. Andrej
  9. maja 2021. 13:11

  To sto vas dvojica radite sa divljom gradnjom i tenderima nije lepo ponasanje. Mada je tu bonton sekundaran, ima vise posla za sud.

 3. Wolfgang
  9. maja 2021. 20:43

  Sapic je bio sportista igrac za koga je znao dvet a g. Vesic ko je on bio pre i ko ce biti posle, biznismen bez firme

 4. Aleksandar
  11. maja 2021. 00:10

  Mali Aca je odrastao pod košem u Paviljonima, koji smo napravili od kante za jogurt. Bio je dobar dečko i pun poštovanja prema starijima. Nije mi jasno zbog čega se upleo u politiku kada je mogao da bira čime želi da se bavi posle zavidne karijere? Šta "Nepomen" ističe, malo koga zanima …

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.