Sana Garić: Ovaj put (Mascom)

0

Sana Garić je objavila četvrti singl pod nazivom „Ovaj put“ koji najavljuje novi album. U toku prethodne godine Sana je objavila tri vrlo zapažena singla, a sada publici predstavlja četvrti vrlo specifičan video-singl za pesmu „Ovaj put“ koji će se naći na predstojećem albumu „Naočare za srce“.

Video za pesmu „Ovaj put“ snimljen je u klubu SubBeerni centar i nekoliko drugih lokacija u Beogradu. Pred vama je moderan spot sa sirovom estetikom, koji se poigrava sa kadrovima realnosti u iskrivljenom ogledalu.

„Ima dosta kadrova sa razbijenim ogledalima u ovom spotu, dosta kadrova koji aludiraju na životni put – na kom se nalazimo i snagu koja nam je potrebna da se izborimo u svim aspektima života,“

Multi talentovana umetnica Sana Garić potpisuje i režiju ovog video spota.

Sanin upečatljiv vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda. Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom albumu. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.