Krevet, mesto gde provodite većinu svog života i želite da izgleda baš onako kako ste zamislili. Lep krevet nije samo pitanje estetike, već ima značajan uticaj na naše psihičko zdravlje, motivaciju za održavanje reda, kao i na celokupan kvalitet života. Investiranje vremena i truda u uređenje kreveta može doneti brojne benefite, kako od poboljšanog raspoloženja do boljeg sna koji je važan za poslovne uspehe.

Ako ste ljubitelj udobnosti i praktičnosti, krevet Letto sa sandukom i prostorom za odlaganje stvari u punoj površini osnove, odličan je izbor za različito stilski uređene sobe. S druge strane, preferirate viši stepen tvrdoće, uz podnice koje su izuzetno čvrste i gusto raspoređene, imate mogućnost da podesite stepen tvrdoće prema svojoj želji. Krunu savršenog kreveta predstavlja odabir materijala. Možete birati između kreveta tapaciranog eko-kožom ili tkaninom, zavisno od toga šta će se najbolje uklopiti u vašu spavaću sobu. Prednost ovog kreveta su manje dimenzije od 200×90 cm koji se može uklopiti i u manje spavaće sobe do većih od 200×180 cm. Dušek će zadovoljiti vaše potrebe za spavanjem i svakog jutra probudićete se osveženi, spremni za nove dnevne izazove.

 

 

Jednostavne, pravougaone linije na uzglavlju kreveta, koje su moderne i uklopive u bilo koji stil spavaće sobe ima Sonno koji je odličan izbor. Ovaj krevet ima podiznu podnicu i mnogo mogućnosti za odlaganje stvari, a funkcionalna podnica postavljena na stranice kreveta ne zauzima mnogo prostora, čineći ovaj sistem pristupačnim i praktičnim. Njegove dimenzije su 200×120 cm ili 200×140 cm, u zavisnosti od prostora u sobi. Može se uklopiti i u manje spavaće sobe, uz odabir nijanse tkanine koja odgovara vašem okruženju.

 

 

Pored toga što krevet u spavaćoj sobi igra ključnu ulogu zbog kvalitetnog sna koji je svakome potreban, on stvara prijatan i opuštajući ambijent. Estetski lep krevet može da unapredi celokupan izgled sobe, stvarajući skladnu i prijatnu atmosferu. Okruženje u kojem spavamo direktno utiče na naše raspoloženje i mentalno stanje.

 

 

Krevet Quadro Luna Plus predstavlja inspirativnu jednostavnost i geometrijsku otmenost. Njegov pročišćeni dizajn, sa visokim uzglavljem od 136cm i linijama u obliku sunčevih zraka, unosi savremeni akcenat u vašu spavaću sobu. Njegov vanvremenski izgled, savršeno se uklapa u moderno nameštene enterijere. Quadro Luna Plus krevet ne sadrži elastične podloge, pa ga možete kombinovati sa bilo kojim modelom podnica, dok podizni okov omogućava postavljanje podnice na željenu visinu, pružajući dodatnu fleksibilnost. Tkanina je samo vaš izbor. Možete da birate između pravih koža, eko kože ili tkanine za tapaciranje.

 

 

 

 

 

Kada imate lep krevet, učinili ste spavaću sobu mestom koje inspiriše i raduje. Zato je Hespo u tržnim centrima Galerija i Zmaj, prava adresa na kojoj možete da izaberete svoj krevet u odnosu na ostatak enterijera, ali i dušek i jastuk. Odabir lepog kreveta za spavaću sobu zahteva pažljivo razmatranje vaših potreba, prostora i stila. Potrebno je pronaći krevet koji će biti funkcionalan i estetski privlačan, dok će vam dušek pružiti ugodan i kvalitetan odmor.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.