Samsung Smart TV uređaji u Srbiji od danas nude HBO Max

  0

  Samsung Smart TV uređaji od danas nude HBO Max, striming platformu kompanije WarnerMedia. Sa dolaskom nove platforme porodice u Srbiji sada mogu da uživaju u bogatom izboru kultnih klasika, od Harija Potera i njegovih drugara do Igre prestola i Sopranovih, kao i premijerama 6. sezone Tračare, 3. sezone Naslednika, i filmova Dina i Matriks: Uskrsnuća.

  Gledaoci će takođe na HBO Max platformi moći da gledaju nove serije kao što su Vreme pobeda: uspon dinastije Lejkersa, 3. sezona Euforije i Stanica jedanaest.

  „Samsung neprestano teži da gledaocima svih vrsta sadržaja na našim TV uređajima obezbedi najbolje moguće vizuelno i zvučno iskustvo. Ovo partnerstvo dodatno produbljuje našu posvećenost ponudi raznovrsnih uzbudljivih opcija zabave za celu porodicu“, izjavio je Nejtan Šefild, direktor TV i audio sektora u kompaniji Samsung Electronics za Evropu.

  Kao globalni lider na tržištu TV uređaja već 15 godina uzastopno, Samsung Smart TV uređaji nude najbogatiji izbor aplikacija dostupnih korisnicima, uključujući brojne stirming platforme.

  Kako preuzeti HBO Max na podržanim Samsung Smart TV uređajima

  Za preuzimanje HBO Max aplikacije vaš podržani Samsung Smart TV mora biti povezan na internet. Nakon toga samo idite na prodavnicu aplikacija, koja se nalazi na levoj strani TV menija, pronađite „HBO MAX“, izaberite aplikaciju i kliknite „Preuzmi“. Da biste se prijavili na HBO Max, neophodno je da se pretplatite. Postojeći pretplatnici na HBO GO mogu da koriste korisničko ime i lozinku/podatke za HBO Max. Novi korisnici mogu da se prijave preko HBOMax.com ili Samsung Checkout.

  Za više informacija posetite https://www.samsung.com/rs/

  O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

  Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite link http://news.samsung.com.