Samsung Electronics svetski olimpijski i paraolimpijski partner, predstavio je Samsung Galaxy evropski tim sportista 100 dana pre početka Igara.

Samsung Galaxy tim od ukupno 57 sportista, uljučujući 44 iz Evrope, imaće podršku kompanije Samsung tokom Olimpijskih igara u Parizu 2024. Ovo je najveći do sada Samsung Galaxy tim. Sportisti okupljeni u ovom timu koji predstavljaju svoje zemlje u Parizu 2024. dobiće dodatnu podršku kompanije Samsung kako bi ove godine maksimalno iskoristili svoj potencijal.

„Samsung čvrsto veruje u olimpijski duh i snažnu povezanost sportista i gledalaca na sportskim takmičenjima, a to je posebno izraženo na Igrama svake četvrte godine“, izjavio je Bendžamin Braun, direktor marketinga u kompaniji Samsung za Evropu. „Nadamo se da će ova zajednica sportista koju Samsung podržava označiti početak trajnih odnosa sa kompanijom Samsung, kao i međusobnih odnosa.“

Članovi Samsung Galaxy tima će biti glavni promoteri kampanje „Otvoreno uvek pobeđuje“ i kroz opis svog puta do Igara će pokazati kako Samsung pomaže sportistima i navijačima da se otvore prema novim mogućnostima zahvaljujući njegovim tehnologijama. Svaki član Samsung Galaxy tima iz prve ruke zna da otvoren um vodi ka pobedi i u sportu i u drugim oblastima.

Samsung za Pariz 2024. sarađuje sa 44 sportista iz Evrope koji, kao i Samsung, dele osnovne vrednosti otvorenog uma  i samoizražavanja.

Za više informacija o tome kako je Samsung uključen u Olimpijske igre posetite Samsung.com.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.