Samsung Electronics, globalni Olimpijski i Paraolimpijski Partner, danas je otkrio olimpijsko izdanje svog najavljenog Galaxy Z Flip6 pametnog telefona, posebno dizajniranog i prilagođenog za sve sportiste koji se takmiče na nadolazećim Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition nastavlja tradiciju dužu od tri decenije, tokom koje je Samsung pružao vrhunsku tehnologiju i mobilne inovacije za podršku Igrama, naravno uz nekoliko novosti.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition prvo je olimpijsko izdanje koje koristi Galaxy AI. Dizajniran da unapredi iskustva takmičarima tokom Igara od trenutka kada stignu u Pariz, ovaj uređaj prvi je koji dolazi unapred opremeljen sa punim paketom ekskluzivnih usluga i korisnih aplikacija. Takođe, ovo je prvi put da je najnoviji proizvod kompanije Samsung dostupan takmičarima pre službenog dolaska na tržište i zauzeće prvo mesto na Olimpijskim igrama, kao prvo olimpijsko izdanje koje će igrati ključnu ulogu na pobedničkom podijumu.

Uređaj se može pohvaliti kompaktnim i svestranim dizajnom, te dolazi u upečatljivoj žutoj boji, ukrašen olimpijskim krugovima i paraolimpijskim agitosima u zlatnoj boji. Za dodatnu upečatljivost, Samsung se udružio sa luksuznom pariškom modnom kućom Berluti, koja je dizajnirala službene uniforme francuskog olimpijskog tima za svečano otvaranje Igara, kao i kreirala ekskluzivnu Flipsuit Case masku koja savršeno upotpunjuje svaki uređaj. Izrađena od Venezia kože, svaka Flipsuit maska ima jedinstvenu patinu sa živopisnom mešavinom boja, inspirisanom olimpijskim krugovima, slaveći olimpijski duh, izvrsnost i jedinstvo.

SamsungSamsung

“Samsung podrškom Olimpijskim i Paraolimpijskim Igrama kao i takmičarima, gotovo tri decenije pomera granice mobilne tehnologije,” izjavila je Stephanie Choi, izvršna potpredsednica i marketing menadžer Mobile eXperience odeljenja, kompanije Samsung Electronics. „Ponosni smo što možemo isporučiti našu najnoviju Galaxy inovaciju inspirativnim takmičarima pariških Olimpijskih igara i  pružiti im priliku da iz prve ruke iskuse snagu i inteligenciju Galaxy Z Flip6 uređaja, čak i pre službenog dolaska na tržište. Uzbuđeni smo što ćemo videti kako naša tehnologija stvara nova iskustva za takmičenje – od stvaranja značajnih veza do deljenja i beleženja večnih uspomena dok su u Parizu ali i izvan njega.“

Poboljšano iskustvo takmičarima na Olimpijskim igrama 2024, sa uređajima koje pokreće Galaxy AI

Odluka da se najnoviji uređaj iz Galaxy portfolija ponudi olimpijskim takmičarima pre službenog lansiranja na tržište proizlazi iz ključne uloge Galaxy AI tehnologije u ubrzanju nove ere komunikacije, produktivnosti i kreativnosti na pametnim telefonima.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uključuje niz korisnih inovacija koje pomažu takmičarima da otvore nova iskustava tokom Igara. To uključuje i praktične Galaxy AI komunikacijske karakteristike, koje će pomoći takmičarima iz celog sveta da se sa lakoćom povežu dok su u Parizu:

  • Live translation of calls omogućava prevode telefonskih poziva direktno na uređaju u stvarnom vremenu na 16 različitih jezika, olakšavajući takmičarima pozivanje olimpijskih telefonskih linija i lokalnih kontakata na njihovom materinjem jeziku, koristeći izvorne ili odabrane aplikacije trećih strana.
  • Interpreter trenutno prevodi razgovore uživo, omogućavajući takmičarima da komuniciraju sa drugim sportistima i volonterima, kao i da uživo primaju prevod onoga što govore na ekranu, dok i dalje govore licem u lice, zahvaljujući jedinstvenom dvostrukom ekranu telefona.
  • Composer pomaže u sastavljanju e-poruka i objava na društvenim mrežama u aplikacijama koristeći jednostavne ključne reči. Na društvenim mrežama čak analizira ton prošlih sadržaja olakšavajući takmičarima da izraze svoje uzbuđenje u najnapetijim ili najdirljivijim trenucima takmičenja.

Takmičari takođe mogu koristiti Galaxy AI na svom Olympic Edition uređaju kako bi se pripremili za takmičenje, podstakli svoju kreativnost i zabeležili nezaboravne uspomene iz Pariza 2024, uz karakteristike koje uključuju:

  • Instant Slow-motion – omogućuje snimanje, deljenje i analizu učinka u usporenom snimku, što pomaže u usavršavanju tehnike
  • Photo Assist – olakšava stvaranje savršenih fotografija svaki put, omogućujući promenu veličine, premeštanje ili čak uklanjanje neželjenih objekata sa fotografija.

Usluge i aplikacije koje čine olimpijsko i paraolimpijsko iskustvo zabavnim i jednostavnim

Za olakšano korišćenje telefona tokom boravka u Parizu i izvan njega, svaki Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uključuje eSIM sa 100 GB 5G podataka u partnerstvu sa telekominkacijskom kompanijom Orange, kao i dvogodišnju Samsung internacionalnu garanciju.

Osim toga, radi lakšeg praćenja najnovijih rasporeda Igara i jednostavnijeg snalaženja po olimpijskim terenima, unapred će biti instalirano nekoliko službenih aplikacija Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) kao što su Athlete 3656, Olympic Shop, Paris 2024, Transport Accred App i telefonska linija MOO-a. 

Kako bi dodali zabavu i personalizaciju takmičarima, svaki Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaj dolazi sa paketom interaktivnih aplikacija posvećenih Parizu 2024. 

Aplikacije uključuju PinQuest i Galaxy Experience za prikupljanje i razmenu pravih i digitalnih pinova tokom Igara, Olympic Go!, službenu olimpijsku igricu te Galaxy Skateboard, novu igru koja predstavlja Phryges, maskote ovogodišnjih Igara.

Iskustvo deljenja pobedničkog trenutka iz prve ruke

Stajanje na vrhu olimpijskog i paraolimpijskog podijuma tokom ceremonije dodele medalja i ostvarenje svog životnog sna jedan je od najemotivnijih i najupečatljivijih trenutaka koje sportista može doživeti. Tradicionalno,  sportiste su fotografisali akreditovani mediji jer im je bilo zabranjeno da na ceremoniju unose lične stvari, uključujući i mobilne telefone. Pogled je uvek bio uhvaćen iz daljine, a ne iz perspektive samog takmičara.

Po prvi put u istoriji Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, Samsung će omogućiti korišćenje Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaja na samom postolju kako bi takmičari mogli da stvore sopstvena sećanja i emocije putem novog, pobedničkog selfija. Posebna Samsung tehnologija će mapirati i sortirati selfije takmičara prema sportu i preneti ih na Athlete365 u stvarnom vremenu, omogućavajući im da sačuvaju i podele svoje čuvene trenutke sa porodicom i obožavaocima.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition biće izložen na Olympic™ rendezvous @ Samsung izlozima, uključujući i onaj na Champs-Elysees 125, počevši od 12. jula. U saradnji sa Međunarodnim olimpijskim odborom i Međunarodnim paraolimpijskim odborom, takmičarima će Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaji biti uručeni počevši od 18. jula.

Tagovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.