Sajam stipendija na Građevinskom fakultetu

  0

  Na Građevinskom fakultetu u Beogradu u subotu 17. aprila od 12 sati biće održan Sajam stipendija, jedinstvena manifestacija koja će povezati studente tog fakulteta sa kompanijama kojima su potrebni građevinski inženjeri, a koje žele da svoje buduće kolege pomognu finansijski tokom školovanja. Organizatori Sajma su Građevinski fakultet i Studentski parlament Građevinskog fakulteta.

  Ovogodišnji sajam realizuje se putem “Zum” aplikacije. Sajmu se može prisupiti putem linka: https://zoom.us/j/99074683641?pwd=VEIzc1FUZTFNT0NuUWJlWFo0L3pwZz09

  Na Sajmu će učestovati 14 kompanija koje će dodeljivati stipendije studentima osnovnih i master akademskih studija. Zamisao Sajma je da kompanije stipendiraju studente Građevinskog fakulteta i da na taj način ulažu u svoje kadrove na vreme a istovremeno da poboljšavaju ekonomski položaj studenata i obezbeđuju sigurno zaposlenje nakon fakulteta.
  Kompanije učesnice su: : Alubuild Engineering, Armont, Centroprojekt, Gama group, Geo expert, Geosonda, Institut za vodoprivredu #Jaroslav Černi“, Jadran, Novkol, Set, Sika Srbija, Tankmont, Šid projekt i North Engineering.
  U oktobru 2020. godine, na 1. Sajmu stipendija je učestvovalo 18 kompanija koje su podelile preko 130 stipendija.