S tiketom iz Mozzarta gledaj Zvezda – TSC i pomozi deci

  0
  Ilustracija: Mozzart

  Skoro 1.000 zvezdaša se odazvalo pozivu Mozzarta i Crvene zvezde i već na prvom koraku velike humanitarne akcije „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“ prikupljeno je 477.000 dinara za pomoć Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju pri KC Niš.

  A u sredu je nova prilika da da gledate dobar fudbal i istovremeno budete humani jer na Marakanu dolazi najprijatnije iznenađenje Superlige ove sezone – TSC iz Bačke Topole!

  Podsetimo, svaki tiket odigran u Mozzartu na kojem se nalazi utakmica crveno-belih predstavlja ulaznicu za mečeve šampiona Srbije u domaćim takmičenjima, i to za zapadnu tribinu. Karta za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali je igrači Mozzarta sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobijaju besplatno, i to tako što pred utakmicu na blagajni, na šalteru specijalno otvorenim za ovu priliku, pokažu tiket i dobiju ulaznicu.

  To u praksi znači da navijači Zvezde za svaku utakmicu u Superligi i Kupu Srbije na domaćem terenu mogu da uštede 480 dinara jer je u akciji „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“ jedini uslov za dobijanje karte da se na tiketu nalazi meč crveno-belih, dok iznos uplate nije bitan.

  A za svaku ulaznicu koja bude podignuta na ovaj način Mozzart i Zvezda doniraju dodatnih 500 dinara u humanitarne svrhe! 

  Na taj način je na utakmici Crvena zvezda – Rad, odigranoj 18. oktobra, već prikupljeno skoro pola miliona dinara, a u sredu se nadamo još boljem rezultatu!

  Zvezda ekipu TSC-a, trenutno petoplasiranu u Superligi Srbije, dočekuje u sredu od 18 časova.

  Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci.

  Vidimo se na Marakani!