Rudi Đulijani uhvaćen sa rukom u gaćama: Zamka Saše Barona Koena za Trampovog advokata je uspela

0
Screenshot Twitter

Nekadašnji gradonačelnik Njujorka i aktuelni advokat američkog predsednika Rudi Đulijani, naseo je na trik Saše Barona Koena i zbog toga je predmet podsmeha, ali i osuda.

U Koenovom filmu objavljenom u petak, vidi se kako Đulijani poseže u pantalone i počinje da se dodiruje, zavaljen na krevetu, u prisustvu glumice koja se predstavila kao TV novinarka.

Nakon nameštenog intervjua za lažnu konzervativnu TV stanicu, par je, nakon njenog poziva na piće, otišao u spavaću sobu hotela, koja je bila opremljena skrivenim kamerama.

U trenutku kada je počeo sa dodirivanjem, Koen ih je prekinuo.

“Ona ima 15 godina. Prestara je za vas”, rekao je Koen nakon što je utrčao u sobu.

Od čitave situacije neprijatniji je samo način na koji se Đulijani pravdao.

“Taj momak je uleteo, noseći ludu, rekao bih  ružičastu transrodnu odeću. Bio je to ružičasti bikini, sa čipkom, ispod prozirnog mrežastog topa, izgledao je apsurdno. Imao je bradu, gole noge i nije bio preterano privlačan. Ta osoba je doletela vičući i vrišteći, a ja sam mislio da je to prevara ili neki pretres, pa sam to prijavio policiji. Zatim je pobegao”, rekao je Đulijani i dodao:

“Tek kasnije sam shvatio da je to sigurno bio Saša Baron Koen. Razmišljao sam o svim ljudima koje je prethodno prevario i osećao sam se dobro zbog sebe jer mene nije”.

Kako vama izgleda, da li je Đulijani prevaren?