RTS – kao kod kuće

0

Ima li nekoga kome na kraju dana nije potrebno malo smeha i zabave? Dani su sve kraći i hladniji, i sve nam je draže da se uveče ušuškamo kod kuće, sa porodicom – najčešće ispred televizora. Oga Odanović i ostatak sjajne glumačke postave serije „Radio Mileva“ tu su svakog radnog dana od 20 časova na RTS 1 da nas nasmeju, a već od 18. oktobra čekaju nas nove epizode!

Ova jesen puna je premijera: „Potera“ (ponedeljkom u 21 čas) ima novog tragača, ponedeljkom i utorkom u 22 gledamo nove igrano-dokumentarne serije „Jovanka Broz i tajne službe“ i „Branilac“, a uskoro nas očekuje i treća sezona „Srca zločina“. Pored neizbežne „TV slagalice“, na male ekrane vratio se i kviz „Stigni me ako znaš“, a petkom od 21 čas gledamo sasvim novu emisiju – „Moja dedovina“. Premijerno otkrivamo i misterioznu priču domaće serije „Beležnica profesora Miškovića“ subotom i nedeljom od 20 časova, a od kraja oktobra gledaćemo još jednu triler seriju – „Crna svadba“.

Ipak, dobre stvari nekada ne treba menjati. I dalje se budimo uz najgledaniji „Jutarnji program“, kuvamo uz „Gastronomada“, informišemo se uz „Beogradsku hroniku“, vesti i Dnevnik, pričamo o zdravlju uz „RTS ordinaciju“, navijamo uz „Prvu baštu Srbije“, „Ja volim Srbiju“ i sportski program, pričamo o automobilima uz SAT, a o filmu uz „Veliku iluziju“ i svaki vikend počinjemo veselo, uz „Šarenicu“.

Neka nam ova jesen prođe mirno i u dobrom zdravlju. U burnim vremenima, kod kuće je najlepše, a naša kuća je tamo gde su naše priče, gde je naša muzika, gde su naši ljudi.

(RTS)