Ronaldo se vraća u Italiju jer je zaražen: Kako će da otputuje iz Portugala

0
Profimedia

(Beta-AP) –  Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo vraća se u Italiju, nakon što je u Portugalu utvrđeno da je zaražen koronavirusom.

Kako su danas preneli portugalski i italijanski mediji, Ronaldo iz Lisabona u Torino putuje avionom za medicinsku evakuaciju, kako bi završio period izolacije.

Portugalski Rekord objavio je fotografije aviona, za koji se tvrdi da koristi Ronaldo.

Ronaldo je bio odvojen od reprezentacije Portugala, nakon što je u ponedeljak testiran pozitivno na koronavirus. On nije imao simptome i dobrog je zdravstvenog stanja.

Rezultati su stigli dva dana uoči utakmice Portugala i Švedske u Lisabonu. On se odvojio od ekipe kada je i drugi test, obavljen u utorak, bio pozitivan na koronavirus.

Ronaldo je igrao protiv Francuske u nedelju u Ligi nacija, kao i protiv Španije prijateljsku utakmicu prošle nedelje.

Kako je naveo Fudbalski savez Portugala, nijedan igrač nije bio pozitivan na testiranjima uoči večerašnje utakmice sa Švedskom.

Ronaldo će propustiti utakmicu sa Krotoneom u subotu u Seriji A i meč sa Dinamom iz Kijeva, narednog utorka u Ligi šampiona. Takođe, mogao bi da propusti i duel sa Barselonom, 28. oktobra.

Ekipa Juventusa bila je u izolaciji nakon što su dva člana zaražena korona virusom, ali je Ronaldu i još šestorici igrača bilo dozvoljeno da napuste tim i priključe se svojim reprezentacijama.