Roma Company pomaže sređivanje socijalnih ustanova u Kraljevu

  0
  Foto: Roma Company.

  Za potrebe adaptacije i sređivanja prostorija socijalnih ustanova u okviru Centra lokalnih usluga grada Kraljeva, uručen je neophodan materijal za izvođenje radova.

  Roma Company donirala je građevinski materijal iz svog prodajnog asortimana, neophodan za uređivanje socijalnih ustanova u okviru Centra lokalnih usluga grada Kraljeva.

  U prisustvu gradonačelnika Kraljeva dr Predraga Terzića i Jovice Voštinića, rukovodioca Distributivnog centra Roma Company u Kraljevu, uručen je materijal za kompletno izvođenje radova.

  Gradonačelnik Кraljeva dr Predrag Terzić je zahvalio Roma Company na još jednoj donaciji upućenoj Gradu Кraljevu i njegovim žiteljima.

  „Drago mi je da postoje društveno odgovorne kompanije koje brinu o lokalnim zajednicama. Grad Кraljevo se može pohvaliti brojnim primerima ovakve saradnje sa lokalnim, ali i preduzećima koje imaju svoja predstavništva u našem gradu, poput kompanije Roma. Nakon donacije klima kraljevačkim vrtićima za dvadeset pet godina svog postojanja, Roma Company za jubilej 30 godina postojanja donaciju širi i na starije naše sugrađane, na školsku decu, ali i na ulepšavanje našeg grada. Iskreno se nadam da će društveno-odgovorne aktivnosti ove kompanije biti podsticaj i drugima koji su u prilici da pomognu lokalnoj zajednici“, rekao je, između ostalog, gradonačelnik Кraljeva dr Predrag Terzić.


  Zahvaljujući donaciji Roma Company kompletno će biti uređene prostorije Dnevnog centra za stare na Beranovcu, Zgrade socijalnog stanovanja na Beranovcu i Zgrade za socijalno stanovanje u Boračkom naselju
  . Prostorije ukupne kvadrature 2.500 m2 biće obojene i osvežene, kako bi boravak svim korisnicima ovih ustanova bio prijatniji i ugodniji.

   „Roma Company nastavlja dugogodišnju praksu društveno-odgovornog poslovanja, kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu, pružajući pomoć tamo gde je najpotrebnije. Iz tog razloga odlučili smo da pomognemo Centar za lokalne usluge grada Kraljeva i doniramo neophodan materijal za kompletno sređivanje njihovih prostorija. U godini kada obeležavamo jubilej, 30 godina rada, ostvarićemo niz društveno odgovornih aktivnosti koje za cilj imaju pomoć svim lokalnim zajednicama u kojim poslujemo. U narednom periodu u Kraljevu planiramo donaciju ŠOSO „Ivo Lola Ribar“, kao i simboličnu sadnju 30 stabala na jednoj od lokacija u gradu“, izjavio je Jovica Voštinić, rukovodilac Distributivnog centra Roma Company u Kraljevu.

  „Кao upravljač objekata socijalnog stanovanja u zaštićenim uslovima na Beranovcu, Boračkom naselju i Dnevnog centra za stare na Beranovcu, zahvaljujemo donatoru Roma Company na vrednoj donaciji u vidu materijala za krečenje ovih prostorija. Zahvaljujemo i gradonačelniku grada Кraljeva dr Predragu Terziću, načelniku Raškog upravnog okruga Nebojši Simoviću i svima koji pomažu rad i unapređenje razvoja naše ustanove. Nadam se da će i druge firme slediti primer Roma Company kao jedne od društveno odgovornih kompanija, izjavio je direktor Centra lokalnih usluga Zoran Baltić.