Učinite život lepšim, divite se svom ulazu

Zahvaljujući akciji koju drugu godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari stambenih zajednica u Beogradu uz pomoć svojih upravnika mogu da udahnu nov život u svoje zgrade.

Roma Company i ove godine će subvencionisati sa 50% nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda. Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, od 15. septembra počinje sređivanje hodnika i ulaza stambenih zajednica, čiji će stanari moći da uživaju u sređenim i prijatnim ulazima.

Kada se komšije udruže sve je moguće, a to su pokazali stanari stambene zgrade u ulici Dositejeva broj 32. Naime, njihov ulaz bio je jedan od 18 ulaza koji su prošle godine nagrađeni na konkursu za dodeljivanje subvencija za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica. Zgrada stara nekoliko decenija zablistala je punim sjajem, a njihovi stanari su zaista ponosni kako na kraju ulaz izgleda. Kada bi svi krenuli njihovim stopama, naš grad bi izgledao bolje, a samim tim i život u njemu.

„Ovim projektom želimo da podignemo svest o potrebi odgovornog ponašanja prema okruženju u kojem živimo. Zaista sam ponosan što naš trud i rad, koji ulažemo da sredimo ulaze u Beogradu, daje rezultate. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos, u vidu poklanjaja polovine neophodnog materijala, podstaći stambene zajednice da se lakše odluče da renoviraju svoje zajedničke hodnike i ulaze“, izjavio je Slobodan Koković iz Roma Company.

Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta www.roma.rs najkasnije do 1. septembra 2019. godine. Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane uz pomoć subvencije Roma Company, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija, kapacitet da se kompletno renoviranje sprovede u delo u dogovorenim rokovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.