“Rijaliti? Neću da živim među četiri zida, a i zovu me. Voli narod da me gleda i što da ne idem?”: Lepa Lukić (u nesvakidašnjoj ispovesti) za novi Nedeljnik

0
Screenshot

U novom Nedeljniku objavljen je veliki (i nesvakidašnji intervju) sa legendom narodne muzike Lepom Lukić.

Mnogima je bilo čudno zašto ste ušli u “Velikog brata” a kasnije i u druge rijalitije. Jer Lepa ima pare, slavu, šta će joj rijaliti?

Što da ne idem? Išla sam u rijaliti zato što sam htela da idem u rijaliti. Ja sam sama u svojoj kući. Neću da živim samo među četiri zida, a i zovu me. Voli narod da me gleda i što da ne idem? Išla sam u rijaliti da ubijam vreme, da mi ne bude dosadno u kući. Hoću da trajem, budem u žiži. Kad me traže, onda oni imaju gledanost preko mene. Ne radi se o parama. Ne mogu da stanem i sedim u kući.

Šta mi je falilo? Ja ne radim ono što rade one i oni u rijalitijima. Odem pošteno tamo. Hoću druženje i ja tako trajem. Hoću da se družim sa mladima jer i ja sam tako mlada. A i jesam mlada duhom i zato idem jer hoću da trajem. Zato sam išla i Đusu na koncert jer smo bili zajedno u rijalitiju.

Hoću da me narod vidi. Neću odjednom da presečem i kažem – to nije za mene. Jer ja sam normalna, kad uđem tamo, ne treba da imam neku lažnu priču da bih opstala u rijalitiju.

Svi su voleli onu vašu scenu sa bebom lutkom u rijalitiju, kada ste plakali jer ste se rastali sa bebom lutkom.

To je bilo najgledanije. Zbog mene. To sam ja sa bebom lutkom iznela mnogo dobro. Patim što nemam decu i to je mene povratilo u život. Nisam se folirala. Jer mogu da se ne foliram i da budem u rijalitiju. Mene uzimaju kao poznatu i izgrađenu ženu. Mene i sad svuda zovu i zašto bih sedela u kući? Volim svoj poziv i srećna sam što sam ušla narodu u vene.

Ceo intervju objavljen je u novom Nedeljniku, koji je na svim kioscima od četvrtka, 21. oktobra

Digitalno izdanje i pretplata na nstore.rs

Svi čitaoci dobijaju dva poklona: Mond diplomatik na srpskom jeziku i “Medicina danas”