Reditelj Ridli Skot vraća se kultnom serijalu „Alien“, kod nas poznatom i kao „Osmi putnik“, pišu američki mediji, a režiraće prednastavak, tj. film čija je radnja smeštena u period pre originalnog filma.

Povodom 40. godišnjice, Skot je otkrio da se priprema veliko iznenađenje i povratak.

Američka glumica Sigurni Viver glumila je junakinju Elen Ripli u izvornom filmu, kao i u tri uzastopna nastavka. Skot se vratio franšizi i režirao je dva prednastavka originalnog filma, „Prometej“ i „Prometej 2“. Glasine o novom nastavku franšize „Alien“ započele su iste godine kada je bio objavljen poslednji film. Tada je Skot obećao: „Napravićemo još jedan film, hoćemo“.

U intervjuu za Entertainment Weekly, nastavio je: „Mislim da ono što treba sada da uradim jeste da se polako udaljim od tih ‘Alien’ stvari… Ljudi kažu da su mi treba još vanzemaljaca i krvi, pa sam stavio sve to u ‘Covenant’ i ispalo je ok. Ali, mislim da, ako krenete ispočetka, možete da pronađete još neko zanimljivo rešenje. Mislim da, recimo, veštačka inteligencija postaje mnogo opasnija i samim tim zanimljivija“, rekao je Skot.

Nije poznato da li će ponovo glumiti Sigurni Viver, koja ima 69 godina. Fanovi spekulišu da će novi film da posluži kao uvod u originalni Alien.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.