Republički geodetski zavod poziva na onlajn diskusiju: “Digitalni katastar po meri svih građana”

0
Foto: Promo

Republički geodetski zavod organizuje, prvu u nizu, onlajn diskusiju „Digitalni katastar po meri svih građana“, u sredu 13. oktobra 2021. sa početkom u 11 časova. RGZ želi da pomogne građanima da bolje razumeju i efikasnije koriste njihove digitalne usluge, servise i aplikacije, kao i da odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Onlajn diskusija je samo jedna u nizu aktivnisti u okviru projekta “Digitalni svet katastra” koji je pokrenut u cilju potpune digitalizacije i koji će obuhvatiti niz onlajn događaja, edukacija i panela u cilju boljeg razumevanja i jednostavnijeg korišćenja digitalnih usluga, servisa i aplikacija, kao i aktuelne teme iz oblasti poslovanja RGZ-a.

Na prvoj onlajn diskusiji prisustvovaće predstavnici RGZ-a, poslovnih banaka, agencija za promet nekretnina i digitalni eksperti. Svi oni će iz svog ugla i delokruga rada predstaviti značaj i neophodnost digitalnog katastra, ali i jednostavnost korišćenja. Takođe, odgovaraće na sva pitanja koja će građani moći da postavljaju putem chat opcije.

Onlajn diskusija održaće se preko ZOOM platforme kojoj može da se pristupi putem linka.

Isto tako onlajn diskusiju možete pratiti uživo preko RGZ naloga na YouTube platformi.

Sve dodatne informacije možete da pronađete na sajtu RGZ-a: www.rgz.gov.rs