Represent Communications, agencija za integrisane komunikacije, pobednik je ovogodišnjeg petog takmičenja Kaktus Talents Award. Ana Zlatanov i Kristina Belomarković, tim Reprezentacija, (Powerd by DExpress) odnele su ubedljivu pobedu u konkurenciji od čak 20 agencija.

Tema ovogodišnjeg takmičenja bila je veoma aktuelna i od velikog značaja, a odnosila se na mentalno zdravlje. Mladi talenti pokazali su svoju kreativnost i inovativnost u okviru kategorije Kreativna upotreba medija i imali su zadatak da odgovore na brief udruženja LiceUlice u roku od 48 sati.

„Veoma smo srećni zbog pobede našeg kreativnog tima na takmičenju Kaktus Talents u zaista oštroj konkurenciji od 20 talentovanih i motivisanih timova, i to iz dva razloga. 

Na prvom mestu jer je zadatak ovogodišnjeg takmičenja bio društveno odgovorna kampanja na temu mentalnog zdravlja, koje je prema mom mišljenju jedno od najvažnijih pitanja u našoj zemlji u ovom trenutku ogromnih tenzija i sveprisutnog stresa. Sa druge strane, nagrada za mlade talente na festivalu integrisanih komunikacija, i to sa imperativom kreativne upotrebe medija, je neka vrsta dokaza da je agencija Represent Communications na pravom putu što se tiče našeg dugoročnog strateškog opredeljenja za integrisane komunikacije, kreativnost i rad sa mladim, talentovanim ljudima. Ponosni smo na naše Anu i Kristinu, ili možda bolje da kažem, tim „Reprezentacija“. Izjavio je kreativni direktor Represent Communications-a, Vladimir Ćosić.

Ovogodišnji Žiri Kaktus Talents Award činilo je 15 uglednih profesionalaca iz kompanija, kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije, kao i predstavnik udruženja PROSTOR.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.