Represent Communications je zvanična agencija CEFTA sporazuma

  0

  Vodeća regionalna grupacija za integrisano komuniciranje, Represent Communications u poslednji kvartal ove uzbudljive godine ulazi sa novim, velikim i važnim klijentom. CEFTA sporazum sada ima svog zvaničnog predstavnika u oblasti komunikacija – Represent Communications sa pet kancelarija u regionu, a u partnerstvu sa European Consulting Group-om. Da podsetimo, CEFTA je sporazum o jedinstvenoj zoni slobodne trgovine koji obuhvata Zapadni Balkan i Moldaviju.

  Zadatak agencije Represent Communications i partnera, ECG, u narednih godinu dana je da sa timom iz CEFTA Sekretarijata radi na povećanju vidljivosti ovog važnog sporazuma u oblasti trgovine na Zapadnom Balkanu i Moldaviji. Digitalni tim iz Represent Communications Skoplje će raditi kompletan redizajn sajta i osmisliti nov nastup na društvenim mrežama, dok će ostatak tima raditi na jačaju vidljivosti CEFTA aktivnosti i približavanju koristi koji ovaj sporazum nudi privredi i građanima.

  – CEFTA je sporazum sa konkretnim koristima za građane i privredu u regionu. Radujemo se saradnji sa Represent Communications jer želimo da ovu stručnu terminologiju približimo ljudima i na taj način benefite učinimo dostupnim većem broju ljudi. Na kraju, želim da se zahvalim CEFTA stranama i Evropskoj komisiji bez kojih ova saradnja ne bi bila moguća – izjavio je direktor CEFTA sekretarijata Emir Đikić.

  Na međunarodnom tenderu Represent Communications je učestvovao sa svim svojim kancelarijama na zapadnom Balkanu i predstavnicima u Albaniji, na Kosovu i u Moldaviji. Dobra pokrivenost i uigran sistem prošao je sve testove i dobio najviše ocene, te uspešno pobedio u nimalo lakoj kategoriji.

  – Izuzetno nam je zadovoljstvo što kroz ovaj dogovor počinjemo direktan rad sa međunarodnim organizacijama. CEFTA predstavlja jedan od najvažnijih sporazuma u oblasti trgovine u jugoistočnoj Evropi i želimo da im obezbedimo adekvatnu vidljivost u javnosti kroz saradnju sa medijima i drugim kljucnim akterima, a pre svega kroz bolje i čvršće uvezivanje biznisa u regionu. Nadamo se da ćemo zajedno sa kolegama iz CEFTE pomoći i podržati kreiranje boljeg poslovnog okruženja i unaprediti razumevanje privrednih dogovora od koga svi mogu imati koristi – izjavila je Jelena Mikić, direktorka razvoja Represent System-a, koja je vodila tender i biće zadužena za koordinaciju celog projekta u CEFTA regionu.