Na repertoaru se ove nedelje nalazi sledeći novi naslovi:

 

1.                   „PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO“ – On je špijun. Ona je ubica. Zajedno, Loid i Jor kriju svoje dvostruke živote dok se pretvaraju da imaju savršenu porodicu. Njihova usvojena ćerka Anja, telepata, zna tajne svojih roditelja, bez njihovog znanja. Dok pod maskom da vodi svoju porodicu na zimsko putovanje, Loidov pokušaj da napreduje na svojoj trenutnoj misiji Operacija Striks postaje težak kada se Anja greškom umeša i pokrene događaje koji ugrožavaju mir u svetu!

Trejler:  https://youtu.be/ZGeykWDJF-Y

 

2.                   „SEĆANJE“ –  Silvija je socijalna radnica koja vodi jednostavan, ali osmišljen život: prvo njena ćerka, njen posao i susret sa anonimnim alkoholičarima. Sve se menja kada je Saul isprati do kuće nakon njihovog maturskog okupljanja. Njihov iznenadni susret duboko će uticati na oboje dok otvaraju vrata prošlosti.

Trejler:  https://youtu.be/dRDbCJiq1OY

 

3.                   „RIVALI“ – Taši, nekada velika teniska nada, trenirala je svog supruga Arta za uspeh na „Grend Slem” turnirima. Kako bi ga izvukla iz niza poraza, tera ga da igra na turniru nižeg ranga tzv. „čelindžeru”, gde će se suočiti sa Patrikom, poraženim rivalom s kojim oboje imaju komplikovanu prošlost. Glavne uloge u filmu tumače Zendaja, Džoš O‘Konor i Majk Fejst.

Trejler:  https://youtu.be/MzReUK7JjQU

                                                                                                                      

4.                   „KASKADER“ –  On je kaskader, i kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucanju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo da krene po dobru?

 

 

Trejler:  https://youtu.be/XijF_p5jRBk

 

U četvrtak, 25. aprila, od 20 časova u svim Cineplexx bioskopima biće održan Anime night povodom filma „Porodica X špijuna šifra: Belo “, uz poklon poster* za sve posetioce, dok najsrećnije očekuju ekskluzivna Darkwood izdanja na poklon.

Tu su i dodatna iznenađenja koja su obezbedili Oxford akademija i GameS koji će sigurno ulepšati veče određenom broju fanova u svim Cineplexx bioskopima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.