“Remiks je stigao”: Miks različitih stilova, brendova, medija i autora mode i dizajna na jednom mestu

0
Foto promo

Kreiran sa idejom da ponudi miks različitih stilova, brendova, medija i autora na polju mode, dizajna, muzike i ostalih sadržaja, Remiks je tu da neprestano eksperimentiše sa svojim sadržajima i trudi se da ponudi uvek nešto novo i nešto drugačije. Više ne morate da idete u inostranstvo ne biste li pronašli komade omiljenog brenda, niti poručivati sa stranih sajtova, jer sada možete pronaći iste, po istoj ceni samo na Remiks.com.

Kao osnovna platforma gde se okupljaju i predstavljaju etablirani, ali i novi, interesantni brendovi, na Remiksu su dostupne kolekcije poznatih svetskih imena, a neka od njih će se kod nas naći i po prvi put. Među dostupnim brendovima su: Chiara Ferragni, Karl Lagerfeld, Tory Burch, Ermanno Scervino, Dsquared2,  Love Moschino, lifestyle linije top sportskih brendova i mnogi drugi. U narednom periodu se očekuju i Self-Portrail, Furla, Michael Kors i Pinko, dok će od sezone jesen-zima listu brendova upotpuniti i brendovi kao što su Neil Barrett, Nanushka, Norma Kamali i mnogi drugi.

„Remiks.com je multibrend šoping koncept kompanije Platforma, a ono što prevashodno donosi kupcima u Srbiji je jedinstveno mesto sa premium korisničkim iskustvom na kom mogu da pronađu visokokvalitetne lifestyle komade garderobe, gadgete i aksesoare. Naša želja je da pružimo idealnu kombinaciju kvalitetnih i originalnih brendova, uz težnju da postanemo glavna regionalna destinacija za otkrivanje, kupovinu i uživanje u onom najboljem što moda i dizajn imaju da ponude“, rekao je Dejan Janković, marketing direktor kompanije Platforma.

Pored online platforme na Remiks.com uskoro se otvara i Remiks prostor u Beogradu, koji će posetioci moći da obiđu, ali i biraju i probaju kolekcije poznatih svetskih imena, od kultnih modnih kreatora do novih zvezda svetske scene.