Jedna od onih urbanih legendi – koje se podsetimo svaki put kada se na RTS-u reprizira „Bolji život“ – je da je Boris Dvornik naslutio šta će se dogoditi i da se zato nije pojavio u poslednjoj epizodi serije.

O tome je, između ostalog, u velikom intervjuu za novi broj Nedeljnika govorila proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković.

„Mi smo bukvalno nekoliko dana pred istupanje Slovenije snimali scenu na beogradskom aerodromu gde Marko i ja pratimo našu kćerku Lidiju Vukićević sa Aljošom Vučkovićem na medeni mesec, oni su igrali bračni par. Boris Dvornik je igrao Aljošinog oca, i trebalo je i on da bude u sceni, ali se nije pojavio. Kada sam pitala vođu snimanja gde je, šta se dešava, rekao mi je: ‘Ima neku turneju…’ Samo se sećam da sam pitala od kada se to zove ‘turneja’?! Pretpostavljam da su već tada počeli da prebacuju jedni drugima, kao, šta ima da snimaš u Srbiji… Nikad ga kasnije nisam videla i imala prilike da o tome razgovaram sa njim“, ispričala je jedna od najboljih i najdugovečnijih srpskih glumica.

Svetlana Ceca Bojković je za novi Nedeljnik govorila o brojnim ljudima s kojima je sarađivala, od Marka Nikolića, preko Petra Kralja i Vlastimira Đuze Stojiljkovića, do novih i mladih nada, ali i o politici, stanju u društvu, kulturnoj i društvenoj eliti…

Ceo intervju čitajte u novom Nedeljniku, koji je na svim kioscima od četvrtka, 8. avgusta. Digitalno izdanje dostupno je na Novinarnici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.