Nezaboravna žurka na točkovima koja se održala na ulicama Beograda u čast čuvenog Reebok modela iz devedesetih godina, Aztek 96, okupila je brojne poznate ličnosti među kojima su se našli dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac, glumci Luka Raco, Ana Mandić i Darko Ivić, mladi bend Buč Kesidi, reper Pablo Kenedi, influenseri Iva Chu, Branislava Antović, Anastasija Đurić i mnogi drugi.

Nakon okupljanja na Trgu Slavija, otvoreni Reebok party  bus krenuo je u svojevrsni vremeplov. Poznati DJ i reper Bege Funk sve prisutne vratio je u devedesete godine sjajnim izborom muzike, pa su se mogli čuti neki od hitova izvođača kao što su Technotronic, Mr President, Gru, sestre Kovač i mnogih drugih popularnih pevača tog vremena.

Kristina Bekvalac na žurku je stigla sa sinom Noom. I dok je mališan nestrpljivo čekao svoju prvu vožnju autobusom ona je otkrila šta joj je prva asocijacija na devedesete godine prošlog veka.

„To je bio period mog ulaska u tinejdžersko doba i uglavnom se sećam dobre muzike i maskiranja u  neke izvođače koji su tada bili aktuelni. Bile su mi definitivno vesele devedesete“, rekla je poznata stilistkinja.

Jedan od omiljenih glumaca mlađe publike, Luka Raco, rođen je 1991. godine, pa kaže da se devedesetih seća kao kroz maglu.

„Ono što mi je ostalo baš upečatljivo je da nikada nisam previše podržavao dizel fazon, ali ipak su mi se mnogo dopadale patike koje su se nosile tih godina. Iako se devedesetih ne sećam najbolje i zapravo ih pamtim  najviše po igri i druženju, slobodno mogu da kažem da je taj period i danas prisutan u mom životu, kako kroz modu tako i kroz muziku.“

Party bus koji je vozio kroz prestonicu i sve vreme privlačio poglede brojnih prolaznika, na kratko se zaustavio kod Muzeja Jugoslavije kada je usledilo osveženje. Nakon toga, vožnja se nastavila ka Novom Beogradu, a pored sjajne atmosfere i druženja gosti su imali priliku i da učestvuju u zanimljivom kvizu gde su se podsetili nekih značajnih momenata koji su se dogodili 1996. godine.

„Moram da priznam da pitanja i nisu bila baš laka, tako da nisam znala sve odgovore, ali stvarno je bilo zanimljivo“, rekla je Kristina koja nije mogla a da se ne osvrene i na modni stil devedesetih. „Komad koji pamtim iz tog perioda i koji i danas volim da kombinujem sa raznim stvarima jesu kajle. Naravno neprevaziđene su mi i patike iz tog perioda. Aktivna sam mama, a i posao mi je takav da po ceo dan  na raznim snimanjima koja su zaista iscrpljujuća. Osim što su veoma udobne, Aztrek 96 su mi potpuno cool i prelepe. Što se mene tiče dobitna kombinacija.”

Posle gotovo sat i po vremena vožnje, Reebok party bus ponovo se vratio na mesto odakle je krenuo, na Trg Slavija što je značilo da je druženju došao kraj.

Iako se, kako kaže, najbolje provodi na žurkama u inostranstvu, Kristina Bekvalac je morala da prizna da je vožnja party busom bila “super interesantna”.

Luka Raco je priznao da nikada nije bio na sličnoj žurki.

Ovo mi je drugi put u životu da se vozim ovakvim autobusom. Prvi put je to bilo u srednjoj školi kada nas je profesorka povela u obilazak grada. Ovaj drugi susret će mi definitivno ostati u sećanju. Reebok bus party je odlična ideja, jer osim što smo slušali fun facts vezano za 96 godinu, slušali smo odličnu muziku i super se zabavljali“, rekao je Luka za kraj.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.