Rebić o detaljima incidenta u kom je učestvovao Čedomir Jovanović: “Saslušano 13 osoba”

0
Screenshot YouTube/Novo jutro

Direktor policije Vladimir Rebić ispričao je nove detalje incidenta u kojem je kod restorana brze hrane “Pončo” na Novom Beogradu učestvovao lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Prema Rebićevim rečima, sve je počelo oko 21.35 sati, kada je Jovanović pozvao policiju i prijavio da su ga napale dve osobe, piše Nova.rs.

Ubrzo posle toga, usledio je novi poziv policiji, da je Čedomir Jovanović razbio izlog „Ponča“.

Rebić je u jutarnjem programu TV Prva rekao da je Jovanović bio drzak prema policajcima i da je tom prilikom oštetio službena vozila policije. Direktor policije kaže da je dosad saslušano 13 osoba.

Lider LDP Čedomir Jovanović napravio je incident ispred kioska brze hrane Pončo na Novom Beogradu, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao alkohol u krvi.

Svemu je navodno prethodio sukob sa navijačima Crvene zvezde okupljenih u grupu „Hijene“, a dan kasnije isplivao je snimak na kom se vidi kako policajci pokušavaju da obuzdaju Jovanovića dok šutira parkirane automobile i tetura se.

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je u emisiji „360 stepeni“ na N1 da su ga navijači u blizini njegovog stana napali i fizički i verbalno, kao i da je popio jednu čašu pića koje su mu donele komšije, „da se smiri“.

Govoreći o incidentima, on je rekao da u jednom i u drugom slučaju suština ista.

„Nisam čovek koji se žali, koji očekuje da drugi rešavaju moje probleme. Ne volim njima da opterećujem javnost. Dva puta sam se našao u situaciji da nemam izbora. Prvi put zato što je neko poverovao da sam umro, pa je maltretirao moju Jelenu. Drugi put sinoć, pod prozorom mog stana“, naveo je tada Jovanović.