Razvili smo 100 rešenja kojima odmah unapređujemo poslovanje klijenata

  0
  Peng Zhongyang, foto: Huawei

  U 2019. tehnologija kompanije Huawei je pomogla da se smanji broj putnika koji su koristili aerodromski shuttle autobus u Šenženu za 2.6 miliona, što je povećalo efikasnost bezbednosnih promena za 60%

  Epidemija COVID- 19 promenila je način poslovanja u celom svetu, ali i dovela do eksplozivnog razvoja tehnologija i temeljne reforme u brojnim industrijama. Kompanija Huawei je u logističkom centru Dongguan za samo šest meseci uz pomoć automatizovane opreme i inteligentnih algoritama, povećala efikasnost proizvodnje za 67 odsto, dok se ciklus proizvodnje skratio za više od 50 odsto. U ovom trenutku Huawei ima 100 spremnih rešenja zasnovanih na različitim scenarijima čiji je cilj da omoguće veće benefite i dodatnu vrednost.

  Na konferenciji HUAWEI CONNECT 2020 Peng Zhongyang, član odbora i predsednik Enterprise BG, Huawei, održao je glavni govor na temu “Promena paradigme u smeru generisanja veće vrednosti” i otkrio na koji način je ova kompanija unapredila svoje poslovanje u godini u kojoj su zabeleženi najveći ekonomski gubici.

  “Potrebno je da se kompanije fokusiraju na potrebe i želje svojih korisnika, kako bi kreirale rešenja zasnovana na realnim scenarijima sinergije pet ključnih tehnoloških oblasti koje kreiraju digitalni ekosistem više vrednosti.

  Vrhunsku tehnologiju, industrijsku ekspertizu i realizaciju, neophodno je  integrisati u celinu, a teoriju pretvoriti u realnost, uz konstantna istraživanja i inovacije,” zaključio je Peng.

  Zhongyang podseća na najznačajnije tehnološke inovacije koje je Huawei realizovao u prethodnom periodu.

  1. Logistički centar u Dongguanu je prošao transformaciju koja je trajala pola godine. Pomoću automatizovane opreme i inteligentnih algoritama, efikasnost proizvodnje se povećala za 67 odsto, dok se ciklus proizvodnje skratio za više od 50 odsto.

  2.Pretvaranjem rudnika uglja u digitalne strukture sa više od deset različitih scenarija, Huawei ih je transformisao u pametne, digitalne pogone.

  3.Za Malanshan Video Cultural Creative Industrial Park, Huawei je sarađivao sa klijentima kako bi kreirao cloud platformu za proces snimanja filmova, i digitalizaciju celog produkcijskog procesa od snimanja, preko montaže, do skladištenja i postprodukcije, skraćujući proces za 30 odsto i umanjujući cenu za 20 odsto.

  4. Posebna efikasnost dostignuta je primenom digitalizacije aerodroma u Šenženu. U 2019. Huawei rešenja su pomogla da se smanji broj putnika koji su koristili aerodromski shuttle autobus za 2.6 miliona putnika, povećavajući efikasnost bezbednosnih promena za 60 odsto.  Radeći zajedno sa vodećim industrijskim partnerima, uz sinergiju pet tehnoloških oblasti koje integrišu uređaje, upravljanje podacima i industrijskom primenom, Huawei je razvio opcije, poput, sistema zakazivanja letova, raspoređivanje lokacija aviona ili tehnička podrška na zemlji

  HUAWEI CONNECT 2020 je vodeći događaj koji Huawei svake godine organizuje za globalnu ICT industriju i održava se u Šangaju od 23. do 26. Septembra 2020. HUAWEI CONNECT je otvorena platforma dizajnirana da pomogne našim kupcima i partnerima da upravljaju ovim promenama, razmenjuju iskustva i rade zajedno kako bi stvorili novu vrednost.

  Za više informacija, posetite: https://www.huawei.com/en/events/huaweiconnect2020/