Ratko Božović o protestima: Ako država postoji, ona mora reći ko je napravio to ekstremno ponašanje…

2
Medija centar Beograd

Sociolog Ratko Božović rekao je da su na proteste od prvog dana ubačeni ljudi koji su izazivali provokacije.

On je danas na protestu ispred Skupštine Srbije u Beogradu upitao ko je doveo navijače na demonstracije i kazao da treba da se zna ko je vršio nasilje.

“Ako država postoji ona mora reći ko je napravio to ekstremno ponašanje”, izjavio je Božović za televiziju N1.

Naveo je da današnji protest ispred Skupštine Srbije nije kao oni koji su bili prethodnih dana i da se vidi opadanje energije i snage.

Kazao je i da je Aleksandar Vučić satanizovao opoziciju i da je time izazvao stravičan otpor prema onima koji pripadaju opoziciji.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Više nego sramno od Božovića!? Neverovatno je koliki stepen neobjektivnosti i pristrastnosti pokazuje u svojoj izjavi! “Vučić satanizovao opoziciju”!? A, šta je predhodno opozicija činila Vučiću i njegovoj porodicci!? O tome, poznati “sociolog” ni reči!? Pa kjo je doveo te nasilnike i dali je “sociolog” čuo neko ime vođa ekstremista? Ako postoji država, treba li ona da obezbedi sprovođenje zakona i spreči divljanje demonstranata, napade na Skupštinu, RTS, Predsedništvo, policioju..? O tome ni reči od poznatog “sociologa”!? Najzad, koji su to motivi doveli “sociologa” pred Skupštinu?

  2. Opozicija je samu sebe satanizovala, vuce opozicija svoje prljave repove jos od onog perioda vladavine i glasanja kada je vecina glasaca zazmurila i prelomila od dva zla u inat predhodnim vladarima iz plejade ZUTIH zlotvora glasala za Tomu grobara. Cist srpski inat, vecina vise nikada nece glasati za one koji su vladali pre Vucica, jedino ako se izdvoji iz mocvare neko ko moze da dokaze da je bolji od Vucica. Ovi sada sto bi hteli da se uskoce u sedla i da nas jasu nemaju nikakve sanse.

Comments are closed.