Rancco – Moćan stil klasike i elegancije

  0
  Fotografije: Promo

  Besprekorna elegancija, neprolazna klasika i vrhunski kvalitet, za uvek i za svuda i svaku priliku, jeste ono što najnoviju kolekciju Rancco čini tako moćnom i izdvaja od drugih. Nova kolekcija odgovara na izazov stvaranja mode za savremenog muškarca, koja se brzo menja, ali vrhunski kvalitetno odelo ostaje to zauvek, prepoznaje se, izdvaja i primećeno je u društvu.

  Pored vodećih trendova nove sezone, izdvaja se ono što je neprolazno – klasika, pouzdan i opravdano omiljeni stil mnogih, a sada u ponudi fantastičnih modela koje potpisuje brend Rancco.

  Novi modeli zato stavljaju akcenat na “večnu klasiku” i luksuz držeći se izbora najkvalitetnijih tkanina i dizajna, velikog izbora dezena i veličina uz mogućnost izbora prema potrebama, afinitetima i željama kako bi se dao lični pečat i naglasila smelost i individualnost, na čemu Rancco oduvek insistira. Zvuči jednostavno, što i jeste pod uslovom da ne pravite kompromise i idete lakšim putem, a svako ko se razume u šivenje muških odela i mušku modu zna koliko to nije lako – a Rancco i ove sezone ostaje dosledan tome.

  Odela besprekornog kroja u kombinaciji s kontrastnim košuljama u svetlijim tonovima, izrađenim od kvalitetnog pamuka u ponudi nove kolekcije, uvek su dobitna kombinacija. Za savršeno odelo ili odelo po meri Rancco daje mogućnost izbora tkanine, postavu, model, dugmiće, ukrasne štepove, džepove i ostale detalje. A onda se krojači u Italiji pobrinu da odgovore na izazov – što šivenje muških odela svakako jeste – i sašiju odelo po svačijoj meri.

  Kvalitetan i prirodan materijal je nešto do čega Rancco drži jer je, pored krojačkog znanja, presudno da odelo izgleda savršeno, stoji i da se u njemu osećate dobro. Zato su u Ranccovoj ponudi materijali svetski priznatih proizvođača tkanina koji su na samom vrhu po svom kvalitetu i cene se u svim krojačkim krugovima, italijanski Vitale Barberis Canonico, Cerruti, Monti, kao i engleski Dormeuil.

  Ono što nudi nova kolekcija jesu zanimljivi detalji na sakoima u formi kontrastne dugmadi, paspula i štepova, koji naglašavaju elegantnu crtu stajlinga, i kojima se takođe postiže individualnost i originalnost. Efektni akcenti poput kravata i džepnih maramica s printom, doneće izgledu notu ekscentričnosti. Osim odela, sakoa, košulja, asesoara, Rancco ima i džins, koji je poslednjih godina klasika i odlično se kombinuje sa košuljama i sakoima iz nove kolekcije. Da bi se izgled upotpunio, u ponudi je veliki izbor obuće, koja se, kao i odela, pravi u Italiji.

  Svojom ponudom Rancco može da odgovori na najzahtevnije potrebe svestan da je danas najveći luksuz ostati svoj. Ali od toga ne treba odustati.

  Ove sezone, klasika je definitivno najbolji predlog, a brend Rancco pravi saveznik za besprekorni stil.