Iako smo ga u prošlosti češće viđali u mračnijim filmovima, kao što su Drive, Blue Valentine ili Only God Forgives, Rajan Gosling je u poslednjih par godina odlučio da se posveti jednostavnijim ulogama i filmovima u kojima mogu da uživaju svi uzrasti.

„Želim da glumim u filmovima koji su inkluzivni i čiju publiku ne čini samo jedna osoba“, rekla je zvezda Blade Runnera 2049
„Mislim da sam jako dugo radio samo kako bih otplatio račune. Tek sam nedavno shvatio da imam priliku da snimam filmove zbog kojih sam zavoleo bioskop „, dodao je.

U nedavnom intervjuu za Wall Street Journal Rajan Gosling je otkrio da više ne želi da glumi u filmovima u kojima ne može uživati cela njegova porodica, prenosi LADbible.

Gosling je 2011. godine ušao u vezu s Evom Mendes, s kojom ima dve ćerke.
„Ne pristajem na uloge zbog kojih bih mogao da se osećam depresivno“, poručio je Gosling.

„Svaku odluku donosim uz Evu, a tokom donošenja odluka uvek stavljamo svoju porodicu na prvo mesto.“

Glumac je objasnio da mu je mjuzikl La La Land iz 2016. godine bio prvi korak prema filmovima koji nemaju tragične ili zastrašujuće zaplete. Svidelo mu se što je tokom snimanja filma celi kreativni proces mogao da  podeli sa svojom porodicom, piše Index. hr 

„Čak i ako nisu dolazili na filmski set, svaki dan smo vežbali sviranje klavira, plesanje ili pevanje“, rekao je glumac.

Gosling je dodao da je „puno svesniji“ svake odluke koju donosi otkako je postao otac i da mu je porodica uvek na prvom mestu.

Zviezdu filma Barbi trenutno možemo gledati u akcionoj komediji Kaskader (The Fall Guy), u kojoj glumi uz Emili Blant.

U ovom filmu Dejvida Liča, koji se od 24. aprila prikazuje u našim bioskopima Rajan Gosling je kaskader.

Kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave.

Sada, neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo da krene po dobru?

Dejvid Lič, kaskader i reditelj u stvarnom životu, koji je režirao filmove Brzina metka, Dedpul 2, Atomska plavuša i Paklene ulice: Hobs i Šo, predstavlja nam njegov najličniji film do sada.

Kasakader je novi urnebesni, žestoki akcioni triler koji je ujedno i ljubavno pismo akcionim filmovima i vrednoj, ali nedovoljno cenjenoj ekipi koja ih stvara, prenosi Danas.

Nominovan za Oskara, Rajan Gosling, glumi Kolta Siversa, kaskadera koji je, zbog posvećenosti svom poslu zaradio gomilu ožiljaka, i koji je godinu dana ranije napustio posao kako bi se koncentrisao na svoje fizičko i mentalno zdravlje.

Međutim, ponovo ga uvlače u posao kada velika zvezda mega-budžetskog filma, koji režira njegova bivša, Džodi Moreno (Emili Blant, dobitnica Zlatnog globusa), nestane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.